Ліза Ющенко живе в Росії / instagram.com/liza_u

Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної і екс-дружина сина колишнього президента України Віктора Ющенка - Ліза Ющенко - прогулялася Москвою в брендовому "луці".

Вона для прогулянки з подругою обрала сукню від всесвітньо відомого бренду Chanel, вартість якої сягає 8 тисяч доларів (293 тисячі гривень). Також вона взяла з собою бірюзову сумочку від популярного бренду Hermes, вартістю майже 1,2 мільйонів гривень. 

Варто відзначити, що Ющенко продовжує жити в Росії і вести активне світське життя. Ті гроші, які вона могла б задонатити на ЗСУ або на допомогу українським родинам, постраждалим під час повномасштабного російського вторгнення, вона витрачає на модні аутфіти.

Відео дня
Ліза Ющенко похвалилася дорогим вбранням / скріншот Instagram

До слова, про велику війну вона мовчить. З 24 лютого 2022 року вона жодного разу не засудила злочинний режим Кремля і не підтримала Україну, хоча її старша сестра Маша Єфросиніна активно веде інформаційну боротьбу, а також допомагає постраждалим. 

Крім того, чоловік Єфросиніної - Тимур Хромаєв - вступив до лав ЗСУ. Ведуча неодноразово розповідала, що вони з чоловіком бачаться вкрай рідко, бо він постійно перебуває з товаришами по службі, захищаючи рідну Україну від російських окупантів.

Нагадаємо, раніше Єфросиніна розповіла про сестру Лізу Ющенко. За її словами, для її сім'ї це болісна тема.

Вас також можуть зацікавити новини: