Антитренди літа 2023 / скріншот Instagram

Мода постійно змінюється, адже дизайнери не припиняють експериментувати і створювати щось нове і унікальне. Однак серед дівчат є ті, кому складно розлучатися з улюбленими речами. Але іноді це все ж варто зробити, щоб вас не запідозрили в поганому смаку. 

УНІАН розповідає, які речі вже давно стали антитрендами.

Штани-кюлоти

Відео дня

Раніше цей фасон був на піку популярності, тому дівчата без розбору скуповували кюлоти в самих різних відтінках. Однак багато хто з них не врахував той факт, що кюлоти візуально зменшують ноги, тому невисокі дівчата мали ще нижчий вигляд. Цю модель краще замінити на палаццо, які зараз лідирують в списку найстильніших речей.

Антитренди літа 2023 / скріншот Instagram

Босоніжки на низькому ходу

Босоніжки на низькому ходу, особливо ті, які нагадують в'єтнамки, мають вже не такий стильний вигляд, як кілька років тому. Проблема в тому, що зараз є маса актуальних моделей, які не тільки підкреслять вашу індивідуальність, але і зроблять образ яскравим. А босоніжки-в'єтнамки лише візуально ущільнять вашу стопу, через що вона матиме зовсім не жіночний вигляд.

Антитренди літа 2023 / фото deezee.eu

Довжина міні

Спідниці і шорти довжини міні мають вульгарний вигляд, особливо на тих дівчатах, які за зиму набрали кілька зайвих кілограмів і не встигли від них позбутися. Віддавайте перевагу спідницям довжини міді з високим розрізом або шортам-бермудам, які обов'язково повинні бути в гардеробі кожної модниці.

Антитренди літа 2023 / скріншот Instagram

Яскраво-червоний класичний костюм

Дівчата помилково вважають, що яскраво-червоний колір зробить їх аристократкою. Але насправді у нього є багато мінусів, один з яких - він додає кілька сантиметрів в об'ємах. Якщо вже вам і хочеться одягнути костюм, то він повинен бути оверсайз з брюками-палаццо. Тільки так ваш образ буде дійсно стильним. Серед актуальних кольорів - бежевий, сірий, коричневий, трав'яний.

Антитренди літа 2023 / фото likefashion.com.ua

Укорочені майки

Укорочені майки вже втратили свою актуальність. На заміну їм прийшли різного типу топи - від спортивних до класичних. Вибирайте той варіант, який більше підходить під ваш образ і йдіть підкорювати цей світ.

Антитренди літа 2023 / скріншот Instagram

Нагадаємо, в моду повертається стильна річ "нульових" - капрі.

Вас також можуть зацікавити новини: