Трендовий манікюр на весну / скріншот

Навесні всім жінкам хочеться чогось яскравого і стильного, особливо це стосується манікюру. У цьому сезоні ви можете спробувати колір, який не тільки став одним з головних трендів, але ще й молодить руки.

Модні експерти вважають, що навесні 2023 обов'язково варто хоча б раз зробити лавандовий манікюр. Цей колір може бути як насиченим і яскравим, так і стриманим. Лавандовий манікюр підійде для довгих і коротких нігтів.

Цей манікюр омолодить ваші руки / скріншот

Фанатки френча можуть спробувати замінити білий колір на лавандовий. Найголовніше - правильно підібрати колір нюдового покриття, він повинен поєднуватися з яскравим акцентом. Якщо відтінок лаванди холодний, то і основне покриття повинно бути не дуже насиченим.

Відео дня

Крім цього, лавандовий манікюр має прикрасний вигляд з ефектом перепелиного яйця. Також ви можете додати квітковий дизайн. Найголовніше - не перестарайтеся з наклейками або малюнками, достатньо буде одного акценту на пальці.

Наймодніший манікюр на весну 2023 / скріншот

Також ви можете використовувати лавандовий колір не як основний, а лише для малюнка. Наприклад, можна спробувати дизайн зі стемпингом - на молочну базу нанесіть малюнок лавандового кольору.

Манікюр з покриттям лавандового кольору дуже освіжає образ. З ним ваші ручки будуть мати дуже стильний і молодий вигляд. Ви можете обирати дизайни і пробувати трендовий колір на нігтях різної форми.

Однак варто враховувати, що покриття з такими відтінками вимагає максимальної обережності. Манікюр повинен бути ідеально "чистим", лак не повинен "виповзати" на кутикулу. Крім цього, не варто забувати про правильний опил. Найменшу похибку, яку можна заховати під нюдом, буде видно на нігтях з яскравим покриттям.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про ще один трендовий колір цієї весни. З таким покриттям ви точно будете наймоднішою.

Вас також можуть зацікавити новини: