Як носити хустку влітку 2021 / pinterest.ru

Аксесуари відіграють ключову роль у створенні будь-якого образу. Незалежно від того, якому стилю одягу ви віддаєте перевагу - ігнорувати деталі не можна. У них, як відомо, криється диявол. І від них залежить, яке враження ви справите.

Як зав'язати хустку

Варіант 1

Кілька способів зав'язати хустку / pinterest.ru

Згорнути в тонку смужку, обернути один раз навколо шиї і зав'язати вузлик спереду. Можна доповнити образ декількома ланцюжками. Ідеально поєднується з сорочкою вільного крою або oversize футболкою. Увечері доречно накинути зверху джинсовку або шкірянку. Саме такий етюд жіночності і легкої недбалості в стилі casual дозволять вам відчувати себе, немов на показі мод в Парижі.

Відео дня

Головне - не надягайте хустку разом з офісним приталеним одягом. Але тут нюанс, скоріше, не в хустці, а в неактуальності такого одягу в 2021 році.

Варіант 2

Довга хустка на літо 2021 / pinterest.ru

Суть така ж, як і в першому варіанті - обертаємо навколо шиї, зав'язуємо спереду. Різниця лише в тому, що тут хустку повинна бути довгою. Якщо вибираєте аксесуар яскравого забарвлення - не використовуйте масивні акцентні прикраси. Решта елементів одягу повинна бути базових відтінків.

Варіант 3

Хустка ковбоя / pinterest.ru

Перетворюємо хустку в трикутник і зав'язуємо на шиї, як ковбої - вузликом назад. Доповнити образ можна великими сережками або безліччю ланцюжків різної довжини.

Варіант 4

Варіант стильного образу з хусткою / pinterest.ru

Дивимося на варіант 3, але зав'язуємо аксесуар не ззаду, а спереду. Акцент робимо на прикрасах - важких сережках. Матеріал - пластмаса або метал, в залежності від вашого образу.

Читайте такожМодне взуття 2021: Андре Тан назвавши головні хіти цього літаПоєднувати таку варіацію хустки слід з сукнями і блузами з V-подібним вирізом. Найсміливіші можуть носити його поверх закритих вирізів, тоді створиться враження, ніби хустка - частина одягу.

Варіант 5

Трендовий аксесуар 2021 / pinterest.ru

Просто накидаємо довгу хустку на шию, залишаючи кінці спереду. Такий look буде виглядати максимально виграшно, якщо доповнити образ джинсовкой або кардиганом. В результаті ви отримаєте чоловічий образ з нотками витонченості і жіночності.

Якщо хочете носити таку хустку під плаття - зафіксуйте її поясом. Це і практично, і актуально.

Як носити хустку на голові 2021

Варіант 1

Як носити хустку на голові / pinterest.ru

Зав'язуємо волосся в низький або високий хвіст, а поверх гумки надягаємо хустку. Кінці її можуть бути довшими або коротшими самого волосся, в будь-якому випадку, таке рішення додасть грайливості в ваш образ. Відчайдушні модниці можуть підбирати одяг так, щоб принт на хустці перегукувався з відтінком нижньої частини одягу (брюками або спідницею).

Замість хвоста за бажанням можна зробити гульку.

Варіант 2

Літня хустка у вигляді обідка / pinterest.ru

Використовуємо хустку в якості обідка. Ви можете створити стриманий образ, вибрати однотонну хустку і скласти її в тонку смужку, делікатно обернувши голову. Або ж придбати аксесуар строкатого забарвлення і розпустити волосся, надавши їм обсяг.

Пам'ятайте про те, що літні тренди 2021 не обходять стороною і можливість зав'язувати хустку на ручку сумки. Підбираючи такий літній аксесуар, орієнтуйтеся на колірну гамму вашого одягу, матеріали і власні побажання.

Вас також можуть зацікавити новини: