Як вибрати нижню білизну / фото ua.depositphotos.com

Правильно підібрана спідня білизна - запорука краси і здоров'я жінки. Неякісна незручна білизна не тільки псує ваш образ, але також погано позначається на формі грудей. Повсякденна білизна має бути комфортною і підходити за розміром. Відома українська стилістка Віка Барва розповіла хитрощі і нюанси підбору нижньої білизни у своєму Інстаграмі.

Як вибрати повсякденну білизну

Як підібрати білизну / фото instagram.com/vika.barva

Білизна для повсякденного носіння має бути безшовною і однотонною, без масивних прикрас. Вибирайте білизну бежевого кольору - вона підійде під будь-який одяг. Відмовтеся від силіконових бретелей на користь бюстгальтерів зі знімними бретелями. 

Білизну з мереживом, бантиками і різними фактурами можна одягати під щільний одяг, який приховає всі нерівності білизни під тканиною.

Відео дня
Як вибрати бюстгальтер без бретелей / фото instagram.com/vika.barva

При виборі білизни без бретелей оберіть модель з ущільнювачем з силікону на поясі бюстгальтера - він підтримує форму грудей і утримує білизну на тілі.

Як підібрати бюстгальтер з глибоким декольте / фото instagram.com/vika.barva

Для глибоких декольте вибирайте бюстгальтери з глибоким вирізом і довгими бретельками. Чашечка повинна сидіти впритул до грудей.

Бюстгальтер з глибоким декольте / фото instagram.com/vika.barva

Для одягу з глибоким вирізом вибирайте моделі з подовжувачем на спині.

Невидимий бюстгальтер наклейка / фото instagram.com/vika.barva

При виборі невидимого бюстгальтера, наклейки на соски і бюстгальтера-наклейки вибирайте повністю силіконові моделі або з верхнім шаром з бавовни. Така білизна підійде тільки для маленьких грудей, оскільки зовсім не тримає форму. 

Аксесуари для бретелей / фото instagram.com/vika.barva

Якщо ви не хочете, щоб бретельки було видно під одягом - використовуйте спеціальні стягуючі аксесуари для бретелей.

Читайте також на УНІАН: