Наймодніші зачіски без укладання цього сезону / фото ua.depositphotos.com

Життя сучасної жінки мчить неймовірним темпом, тому важливо не тільки гарно виглядати щодня, але й витрачати на це не надто багато часу. Саме тому жінки все частіше обирають зачіски, які не вимагають укладання.

УНІАН розповість, які зачіски без укладання у тренді зараз.

Wolfcut  

Вже кілька сезонів поспіль стилісти не втомлюються пропонувати жінкам цю зачіску. Wolfcut полюбляють жінки різного віку. Це один з найпопулярніших варіантів серед жінок, які шукають стрижки без укладання на тонке волосся.

Відео дня

Фішка Wolfcut полягає в градуюванні пасм, за рахунок чого тонке волосся виглядає об'ємнішим.

Wolfcut / instagram.com/thehairmovementsalon

Піксі

Побутує думка, що стрижки без укладання на коротке волосся не існує. Втім, це хибне ствердження. Прекрасний варіант для жінок з коротким волоссям - піксі.

Вже давно ця стрижка перестала асоціюватися з чоловіками. Піксі- саме те, що потрібно жінкам, які шукають об'ємну стрижку без укладання. Жінкам, які оберуть таку сміливу зачіску, точно гарантовано неймовірний об'єм. Крім того, піксі завжди виглядатиме по-новому, якщо змінювати стиль укладання чубчика.

Піксі / instagram.com/shorthair_queen

Рваний боб

Якщо ви запитаєте будь-якого стиліста, яка зачіска не вимагає укладання, перше, що ви почуєте - рваний боб. 

Рвані стрижки без укладання популярні вже кілька років поспіль. Особливо вони підходять жінка із хвилястим від природи волоссям, або ж із прямим. Власниці таких стрижок можуть підкорювати світ, надавши волоссю пишноти, або створивши легкий ефект неохайності.

Рваний боб / instagram.com/thehairmovementsalon

Каскад із перепадом

Вдалий варіант для жінок з неслухняним волоссям. Каскад з перепадом виглядатиме максимально стильно, навіть якщо ви зовсім не полюбляєте укладати своє волосся.

Така зачіска чудово підійде для тих, хто шукає варіант стрижки без укладання на середню довжину. В особливих випадках достатньо нашвидкоруч зробити локони та розділити їх гребінцем.

Каскад з перепадом / instagram.com/iamasansuleiman

Подовжене каре

Цю зачіску обирають жінки різного віку. Втім, це досить популярний варіант стрижки без укладання після 40. Особливо подовжене каре підійде жінкам із рівним від природи волоссям. 

Подовжене каре / instagram.com/dobrovolska_hairstylist

Вас також можуть зацікавити новини: