Зеленська приміряла стриманий чорний костюм / фото instagram.com

Перша леді України відвідала Харків. Олена Зеленська, зокрема, стала учасницею круглого стола, на якому обговорювалось впровадження сімейних форм виховання.

Для заходу вона обрала стильний "лук". Зеленська приміряла стриманий чорний брючний костюм. Свій образ вона доповнила блузою, паском на талії, лоферами та незвичайним намистом. 

Прикраса з прозорими кульками відбивала світло від блузи та костюму. Для цього "аутфіту" Зеленська прибрала волоси від обличчя. Вона зробила тугу "гульку" зі своїм "класичним" асиметричним проділом. 

Відео дня
Стиль Олени Зеленської / скриншот

Перша леді завершила образ обручкою, зеленуватими сережками та стриманим макіяжем. Зеленська зробила акцент на очах, а губи нафарбувала нюдовою помадою. 

Олена Зеленська  відвідала Харків у стильному "луці" з цікавим намистом та окулярами

Коли ж Зеленська відвідала земельну ділянку, на якій будуть будувати оселю для мешканців Куп'янського району, вона сховала очі від сонця. Перша леді приміряла чорні окуляри, які вдало підкреслили її стильний "лук".

Дружина президента вже не вперше з'являється на публіці у брючних костюмах. Нагадаємо, раніше Зеленська з'явилася на столичному вокзалі та захопила новим "аутфітом".

Вас також можуть зацікавити новини: