Перша леді приміряла смарагдову сорочку с класичним комірцем та темно-гірчичні завужені брюки / фото instagram.com

Олена Зеленська захопила фанів новим "аутфітом". Перша леді України відвідала відкриття найбільшого у країні публічного освітньо-розважально-спортивного простору "Дитяча точка Спільно". 

Цей простір з'явився на залізничому вокзалі Києва. Для відкриття безбар'єрного місця для дітей, де вони зможуть перепочити та погратися, Зеленська обрала стриманий брючний "лук".

Стиль першої леді України / фото instagram.com

Так, перша леді приміряла смарагдову сорочку с класичним комірцем та темно-гірчичні завужені штані. Свій образ Зеленська доповнила туфлями з гострим носом та на невисоких підборах.

Відео дня
Зеленська з'явилася на столичному вокзалі / фото instagram.com

Зеленська зробила свою вже "класичну" зачіску - легкі локони та асиметричний проділ. Перша леді обрала легкий макіяж з сірими відтінками тіней. Від помади чи олівця для губ вона відмовилася. Аксесуарів було небагато, Зеленська приміряла сережки сріблястого кольору. 

"Особливо важливо, що цей простір безбар'єрний, бо саме так має відбудовуватися країна. Після пережитого на війні і в дітей, і в дорослих потреб побільшає. І найперша з них – потреба в зручному, безстресовому житті", - прокоментувала відкриття простору дружина президента.

Олена Зеленська здивувала "неділовим луком". Вона відвідала мистецьку виставку у нетиповому для себе взутті.

Вас також можуть зацікавити новини: