За словами Паніна, влади налаштували проти РФ весь цивілізований світ / schlock.ru

Скандальний Олексій Панін, якого ще називають "улюбленим актором Путіна", шкодує, що в 2014 році підтримував окупацію Криму Росією.

Читайте також"Улюблений актор Путіна" розпрощався з "немитою Росією" і зібрався у США

Про це повідомляє НСН у четвер, 21 березня. «Зараз, розуміючи, що відбувається в Криму, мені соромно за це. 80 відсотків людей перебувають у стані шоку, вони зрозуміли, що їх обдурили. Все це псевдопропагандистські історії для Заходу, а не для нас», - заявив артист. За його словами, росіянам плювати на Крим і Керченський міст, їх більше хвилює, як би з голоду не здохнути». Він також додав, що давно попрощався з Росією.

Відео дня

20 березня в Instagram-акаунті Паніна з'явився допис, в якому він зізнався, що ненавидить Росію і вважає її «брудною, кримінальною та гомофобною», де всі один одного ненавидять. "Єдина країна в світі з тих, де я був, куди не хочеться повертатися", - сказав він про Росію.

За словами Паніна, влада налаштувала проти РФ весь цивілізований світ. "На нас дивляться як на дикунів", - заявив він. Актор висловився про Другу світову війну і участь в ній Росії. "Ми разом з Гітлером у 1939 році, захопили Польщу, розбомбили Фінляндію й самі збиралися напасти на Німеччину! Не встигли!" - написав він. Звільнення Європи від нацистів він назвав брехнею. "Ми не звільнили її, а окупували", - написав Панін.

Єдиним досягненням Росії за 75 років він назвав політ Юрія Гагаріна в космос. Він зазначив, що російські актори, будучи популярними, не говорять правду, а наввипередки підлизуються до сильних світу цього заради своєї вигоди.

Наступного дня публікація стала недоступна. Актор стверджує, що це не його рук справа: «Я б із задоволенням виклав ще раз. Цей допис видалили вчора три рази на одній сторінці і два рази на інший. Величезна кількість фанів була згодна з цією позицією. В цьому дописі немає нічого, правда ріже очі, у нас немає незалежного телебачення, йде суцільна пропаганда. Журналіст у нашій країні зараз - це образа».

Як повідомляв УНІАН, у лютому актор розповів, що планує виїхати з Росії після завершення роботи над фільмом «Я повернувся». Він пояснив, що поки не визначився з новою країною проживання.