Шанувальники підозрюють, що "молодим батьком" може виявитися 55-річний Тілль Ліндеманн / Instagram

Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дочку, замислюється про ще одну дитину.

Читайте такожЛобода вперше після пологів вийшла на сцену: у мережі з'єднання явилися кадрі з виступу на черговій премії в Росії (відео)

Про це вона розповіла в інтерв'ю російському виданню "Московский комсомолец". За словами співачки, під час другої вагітності вона вирішила, що народить ще сина.

Відео дня

"Спочатку, звичайно, дуже хотіла хлопчика, коли дізналася, що вагітна. Але вся сім'я у мене сильно хотіла дівчинку. Моя донечка вимагала: мама, тільки хочу сестричку! І, коли ми дізналися, що у нас все-таки буде сестричка, щастя було багато, я з цією думкою звиклася за тиждень і вирішила, що хлопчик буде після. Встигнемо ще", - зізналася Лобода.

Співачка розповіла, що пологи були дуже легкими і тривали п'ять годин. "Дуже легко народила. В Америці народжувати мені було дуже добре", - зазначила вона.

Через два тижні після пологів Світлана Лобода залишила новонароджену дитину в США і вирушила до Москви на "Премію МУЗ-ТВ 2018. Трансформація", де, до речі, стала найкращою виконавицею.

"Я залишила все, що потрібно, на тиждень вперед, хоча прилетіла всього на два дні. Своє грудне молоко", - зазначила артистка.

Світлана Лобода також розповіла про свої творчі плани. "У мене є мета стати артистом номером один дуже довгий час, і, може, не лише в одній або двох країнах, а йти і далі. Тому я ретельно вивчаю англійську мову, спілкуюсь з правильними людьми, шукаємо менеджерів. Може, щось і вийде", - поділилася співачка.

А на питання, коли ж вона розсекретить другого батька дитини, Лобода відповіла: "Коли-небудь... коли-небудь.... У мене все чудово".

Нагадаємо, що шанувальники підозрюють, що "молодим батьком" може виявитися 55-річний Тілль Ліндеманн. З ним співачка познайомилася на фестивалі "Спека" в Баку влітку минулого року.