Астролог розповів, що нас чекає 14 лютого / фото з відкритих джерел

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких чекає неймовірний сюрприз від зірок на 14 лютого – День святого Валентина. Ці щасливі знаки Зодіаку отримають космічне благословення і проведуть чудовий свято, оточені любов'ю, романтикою і приємними сюрпризами.

Про це пише u-f.ru.

Тельці у День святого Валентина будуть найбільш гарячими і сексуальними з усіх знаків Зодіаку. Це час прекрасно підійде, щоб порадувати себе всіма земними задоволеннями. Любовні і романтичні флюїди цього знака виходять за всі мислимі рамки.

Відео дня

Читайте такожСхідний гороскоп на 2019 рік - кому рік Свині принесе удачу

У Стрільців у День святого Валентина Місяць пройде по дому партнерства, шлюбу і зобов'язань. Вони відчують гостру потребу зв'язатися з кимось особливим. Все задумане збудеться в цей день у представників сузір'я Стрільця, удача стане на їх бік. Вітається ризик в любовних справах.

Козерогам варто залишити міркування і прагматизм за дверима. У День святого Валентина на них чекає любов, пристрасть і секс. Планета Венера подарує представникам цього знаку миттєвий магнетизм, а Марс розпалить сектор любові. Козероги проявлять романтизм і всі свої емоції в цей день. Всесвіт підказує, що їм варто прислухатися до свого серця.

Як повідомляв УНІАН, астролог назвав три знака Зодіаку, яким не пощастить у лютому.