До другого півфіналу національного відбору на "Євробачення-2019" залишився один день.

Читайте такожЄвробачення 2019: Джамала відзначила фаворитів Нацвідбору

У другому півфіналі за путівку у фінал нацвідбору поборються Ivan NAVI, ANNA MARIA, KAZKA, КiRA MAZUR, LAUD, KHAYAT, Braii і Freedom jazz.

Тим часом, учасники пісенного змагання поділилися з ТСН кадрами з підготовки до нацотбору.

Так, "український Тімберлейк" і учасник "Голосу країни" Ivan NAVI почав свій день підготовки до нацвідбору зі студії, де розповів усе про Євробачення і зізнався, що серед конкурсантів у нього немає конкурентів. Всі учасники, його друзі. Також у день підготовки до нацвідбору Ivan NAVI показав, як знімалася його візитка до конкурсу.

Дует сестер-близнючок ANNA MARIA почав свій день з ранкової кави, а потім відправився в спортзал. Дівчата продемонстрували активні вправи, після чого поласували пирогом. Продовжили свій день Анна і Марія на зйомках візитки до нацотбору, де продефілювали в елегантних білих сукнях.

Новаторша української музики КiRA MAZUR зізналася, що під час підготовки до нацотбору у неї день змінюється вночі, проте іноді вона встигає себе побалувати "світлом". Вдень співачка показала, як репетирувала свій номер для нацвідбору і познайомила з акордеоністом. Також КiRA як і більшість учасників взяла участь у зйомках візитки для нацвідбору "Євробачення".

Гурт альтернативної музики Braii на чолі з Оксаною Бризгаловою провела свій день починаючи з досить тривалої репетиції свого виступу. Також Оксана встигла зустрітися зі своїм другом, лідером гурту O. Torvald, Євгеном Галичем, який має досвід перемоги у нацвідборі на "Євробачення".

А ось жіночий колектив Freedom-jazz у своєму відео показав, як провів репетицію і як знімав візитку для нацвідбору. Цікаво, що одна з вокалісток колективу знаходиться вже на досить великому місяці вагітності.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 16 лютого, відбудеться прямий ефір другого півфіналу Національного відбору на Міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2019. На сцену вийдуть 8 учасників. З них тільки троє пройдуть у фінал.