Співак поділився емоціями від запливу з дельфінами / Фото: Instagram

Відомий український співак Сергій Бабкін порадував шанувальників яскравими сімейними фотографіями. Разом з дружиною та двома дітьми він відвідав київський дельфінарій, де все сімейство з задоволенням поплавало разом з тваринами.

Вони також знялися в яскравій міні-фотосесії з дельфінами і кітом-білухою, обіймаючи та цілуючи їх. Як зазначив артист на своїй сторінці в Instagram, він відчуває з дельфінами незвичайний зв'язок, як ніби вони - його предки.

"Рот розтягнутий в усмішці, і не збирається розслаблятися! Сплески захвату захлинаючись! Вулкан райдужних емоцій родом з дитинства! Як ніби поринув у щось дуже рідне і близьке. Про що давно вже забув. Забув мову, забув звички. Але знаю точно - я потрапив додому. А це мої предки. Ми спілкувалися і дякували один одному за зустріч! У житті людей, в житті тих ким ми стали, немає такого рівня переживань! Напевно тому, що ми пішли з рідної обителі, а вони залишилися. Ми хочемо до вас ще! Спасибі вам за щастя!" - поділився емоціями Бабкін.

Відео дня

Фанати розжалобились таким яскравим знімкам і зазначили, що Бабкини дуже позитивні і чудово виглядають.

Проте знайшлися і ті, хто здивувався, що співак, який серйозно захопився йогою, підтримує дельфінарії, в яких, на їхню думку, жорстоко поводяться з тваринами і висловили думку, що дельфіни мають жити на волі.

Українські зоозахисники спеціально для Сергія Бабкіна опублікували допис з 5 фактами про дельфінарії:

1. Під час вилову і транспортування дельфінів, велика частина тварин гине.

2. В дельфінаріях використовують хлор та інші хімікати, від яких тварини сліпнуть і отримують цілу низку захворювань.

3. Міф дельфінотерапії спростував вже навіть український МОЗ. Більше того, під час плавання з дельфінами тварини можуть передавати спільні з людьми захворювання.

4. Посмішки дельфінів не існує, просто в них така будова щелепи.

5. У природному середовищі дельфіни пропливають до 160 км в день, тому навіть найбільший дельфінарій для тварин є жахливо тісною консервною банкою.

Більше того, законом в Україні заборонені дельфінарії без прямого доступу до морської води. Втім існують вони навіть у Харкові та Трускавці.

Як повідомляв УНІАН, раніше українська співачка Наталя Могилевська потрапила в скандал після відвідин дельфінарію.