Могилевська вибачилася за розваги з дельфінами / скріншот

Відома співачка, тренер шоу «Голос.Діти» Наталя Могилевська відгукнулася на критику прихильників з приводу відвідування нею дельфінарію.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, за що їй соромно після «Танців з зірками»

На її сторінці в Instagram з'явився довгий лист, в якому артистка спочатку довго розмірковує про те, що на місці закритих дельфінаріїв обов'язково з'явиться щось інше, і що правильніше було б починати зміни з кожної людини, з глобальної зміни уявлення людей про світ.

Відео дня

«Окремі заходи, звичайно, спрямують увагу, але не змінять суті того, як прийнято в суспільстві жити», – поділилася міркуваннями артистка, далі пустилася в міркування про алкоголь, куріння та наркоманії.

«Я вважаю, що немає нічого хорошого в тому, що існує ціла система і багаторічний бізнес доставляння різноманітних задоволень і смакових насолод людині за рахунок позбавлення життя і свободи тварин, – написала Могилевська. – Я прошу вибачення, що не усвідомила всю серйозність теми і дозволила собі розслабитися і порадіти часу, проведеного з малюками. Завдяки вам я згадала і про цю сторону життя, в яку потрібно спрямувати свою увагу, як людині, відповідальній за те, що до його слів прислухаються».