Тарасов свою провину не заперечував / Скріншот

Київський районний суд Одеси обирає запобіжний захід підозрюваному у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко.

22-річного Миколу Тарасова привезли до суду. Про це повідомляє кореспондент УНІАН.

Сам підозрюваний у суді свою вину не заперечував і, відповідаючи на питання судді про причини вбивства, відповів: "Не знаю".

Відео дня

За його словами, він усвідомлює, в чому його звинувачують. При цьому Тарасов розповів, що запросив Лук'яненко "зайти на хвилину" у двір, після чого затягнув у приміщення і вбив.

Крім того, в ході засідання стало відомо, що батько фігуранта відбував п'ять років покарання за спробу зґвалтування.

Читайте такожРозкрилися страшні подробиці вбивства 11-річної Даші Лук'яненко під Одесою (фото, відео)

За злочини, які йому інкримінують, передбачений запобіжний захід у вигляді двох місяців за ґратами і жодних застав. У прокуратурі прогнозують - враховуючи резонанс справи, суд має ухвалити саме таке рішення. 

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка.

З того дня дитину розшукували сотні людей - співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази і авіація.

19 червня Лук'яненко була знайдено убитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві дівчинки затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова.

Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба згвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Крім того, з огляду на факт знущання над померлою (вигрібна яма та ін.), справу відкрита за ст. 297 (наруга над тілом). Передбачається, що вбивство скоєно на сексуальному грунті.

Сьогодні, 21 червня, в Іванівці, де оголошено траур, попрощалися з дівчинкою.