В Одесі від травм помер рятувальник / колаж УНІАН, фото ДСНС

Кількість жертв удару Росії по Одесі 15 березня зросла до 21 людини, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Сьогодні у лікарні від важкого поранення загинув ще один працівник ДСНС, ще одна жертва вчорашнього російського удару по Одесі", - повідомив він.

Понад 70 людей отримали поранення, є "важкі", додав Клименко.

Відео дня

Оновлено. Як повідомили у прес-службі регіонального главку ДСНС, в лікарні помер 39-річний водій-пожежний Віталій Алимов, який вчора отримав важкі травми під час виконання службових обовʼязків.

"Медики робили все можливе, але врятувати нашого колегу не вдалося. Рятувальники Одещини глибоко сумують з приводу смерті побратима-вогнеборця та висловлюють слова співчуття рідним і близьким. У нашій пам’яті Віталій завжди залишиться як гарний друг, чуйна і добра людина та професіонал своєї справи", - йдеться у повідомленні.

Атака Одеси 15 березня - що повідомлялося

Нагадаємо, 15 березня Росія запустила по Одесі дві ракети "Іскандер", заявила начальниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк: "Унаслідок атаки сталося руйнування 3-поверхової будівлі в рекреаційній зоні".

Як зазначив військовий експерт Олег Жданов, "Іскандер" - це високоточна ракета: "Вона не промахується, у неї кругове відхилення - 10-20 метрів. Тобто, була взята точка прицілювання - житловий масив, житловий будинок".

Вас також можуть зацікавити новини: