У постраждалої вкрали 30 тисяч доларів США і 100 тисяч гривень / фото nabu.gov.ua

У Харкові заарештували чоловіка, який у підвалі будинку, де жінка переховувалася від обстрілів, вкрав у неї сумку зі значною сумою доларів і гривень.

Про це в Facebook повідомляє поліція Харківської області.

Зазначається, що надійшло повідомлення від оператора служби 102 про те, що з приміщення підвалу будинку по проспекту Гагаріна, де ховалася від обстрілів потерпіла, невідомий викрав сумку з грошима.

Відео дня

В ході проведення слідчо-оперативних заходів співробітниками поліції встановлено, що скоїв крадіжку 24-річний житель міста Харкова. Відзначається, що правопорушник проник в підвал і забрав сумку, де були всі заощадження жінки - 30 тисяч доларів США і 100 тисяч гривень. Поліція повернула гроші власниці.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Війна в Україні:

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.

Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

Росіяни похвалилися пуском "калібрів" по українських містах з моря (відео)

У ДПСУ оцінили ризик наступу росіян на Україну з Придністров'я

У Чорному морі знаходяться три кораблі РФ з крилатими ракетами