Принц Гаррі і Меган Маркл / REUTERS

Невістка королеви Єлизавети II Меган Маркл, яку принц Гаррі зворушливо привітав з 38-річчям, в черговий раз не вписалася в правила королівського протоколу.

Про це йдеться у "Сніданку з 1+1", передає "ТСН".

Подейкують, що на королівських світських раутах герцогиня Сассекська зовсім не поважає правил етикету за столом. Одна з грубих помилок Меган – надмірна близькість з чоловіком на людях.

Відео дня

Читайте такожНову дівчину колишнього чоловіка Ані Лорак знайшли на сайті повій (фото 18+)

Як пише DailyMail, дружина принца сидить за столом офіційних вечерь поруч з коханим. А це – страшне порушення королівського протоколу. Крім цього, герцогиня порушує ще два правила сімейного поведінки за трапезою.

Черговий промах – розмови і лестощі з чоловіком на людях. Це, за традицією британських монархів, засуджують, мовляв, так пара відволікає увагу присутніх від прийому.

Не догодила Меган і в бесідах з іншими членами королівського сімейства. За протоколом всі повинні говорити за столом з французьким акцентом. Герцогиня Сассекська не тільки цього не робить, але і спілкується з нотками американського діалекту.

Наскільки засудження таких манер торкнулося Меган Маркл в стінах Букінгемського палацу – британська преса не уточнює. І герцогиня до такого готова, раніше її публічно звинувачували в порушенні різних королівських правил. То Меган не вдалося тактовно привітати племінника Гаррі, то протокол засудив її за недоречно підібрані прикраси. У всіх випадках герцогиня воліє не звертати уваги на критику.