Ілюстрація / REUTERS

Одна з найбільших в Європі роздрібних мереж з торгівлі одягом - шведська компанія H&M 12 вересня відкриє третій магазин в Україні, який буде розташований в київському торговому центрі River Mall по вулиці Дніпровська Набережна, 12.

Читайте такожIKEA почала набирати штат для свого першого магазина в Україні

Про це повідомила прес-служба консалтингової компанії Colliers International (Україна), яка виступає ексклюзивним брокером цього відкриття.

Відео дня

"Магазин розташується на двох поверхах ТРЦ і займе площу 2900 кв. м. Цього разу бренд здивує покупців новою концепцією інтер'єру, виконаного в тепліших відтінках. Це тестова версія магазину, яка вперше була запущена в Стокгольмі в листопаді 2017 року з метою створення максимально комфортного простору для шопінгу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в новому магазині буде представлений асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу.

Крім того, в новому магазині буде представлена лінія H&M MAMA і, вперше в Україні, чоловіча лінія H&M Sport.

При цьому, як і у всіх магазинах H&M у світі, в ТРЦ River Mall буде встановлено бокс для збору одягу та текстилю. Будь-який охочий може принести пакет з непотрібними речами на перероблення – і натомість отримати купон на знижку.

Як повідомляв УНІАН, 18 серпня 2018 року шведська компанія H&M відкрила свій перший магазин в Україні.

Довідка УНІАН. H&M (Hennes & Mauritz) — шведська компанія, найбільша в Європі роздрібна мережа з торгівлі одягом. Штаб-квартира знаходиться в Стокгольмі. H&M і пов'язані з нею бренди працюють в 62 країнах з більш ніж 4000 магазинів.

Colliers International – міжнародна консалтингова компанія, що надає послуги в сфері комерційної нерухомості. Colliers International налічує понад 12 тис. співробітників, що працюють в приблизно 300 офісах в більш ніж 60 країн світу, в тому числі на території СНД і країн Балтії.

Представництво в Україні працює з 1997 року в Києві.