фото ua.depositphotos.com

Висипання на обличчі не тільки викликають дискомфорт, але і здатні вдарити по самооцінці. Іноді прищі з'являються напередодні важливої зустрічі або публічного виступу. Тоді виникає питання: як позбутися від прищів за ніч?

У цій статті ми розповімо, що допомагає від прищів і як надати своєму обличчю екстрену допомогу в найкоротші терміни.

Причини появи висипань 

Існує безліч проблем, які можуть привести до появи прищів на обличчі. Серед них: гормональний збій, неправильне харчування, стрес і неправильний догляд за шкірою обличчя. У випадках, коли проблема має системний характер, дізнатися, як позбутися від прищів назавжди, краще у дерматолога.

Відео дня

Як в домашніх умовах позбутися від прищів за 1 день

Допомогти позбутися від прищів за 10 хвилин допоможе висушування запалення. Для цього потрібно змішати чайну ложку морської солі і дві столові ложки теплої води, після чого нанести отриману кашку на прищ і залишити на деякий час.

Також зняти запалення допоможе масло чайного дерева. Воно має антибактеріальну дію і знищує мікроби. Перед використанням нанесіть невелику кількість масла на руку, щоб упевнитися, що у вас немає на нього алергії.

Прибрати прищі з особи за ніч можна за допомогою саліцилової мазі. Її потрібно тонким шаром нанести на запалення. Це дуже популярний засіб для тих, хто шукає спосіб, як позбутися від прищів в домашніх умовах.

Натуральні засоби

Що допомагає від прищів, якщо немає часу йти в магазин? Візьміть звичайну бананову шкірку. Її часто використовують для лікування укусів комах. Потрібно взяти шматочок шкірки і легенько потерти висипання.

Схожу дію надасть зелений чай, що містить велику кількість антиоксидантів. Теплим пакетиком чаю необхідно промокнути запалений прищик.

Пам'ятайте, що шкіра обличчя дуже чутлива, тому всі ці способи потрібно застосовувати з великою обережністю. Правильніше за все буде звернутися до фахівця. 

Вас також можуть зацікавити новини: