Тест на тип особистості по картинці / УНІАН

Психологічний тест по картинці - це унікальна можливість заглянути вглиб себе і побачити ті сторони особистості, про які ви, можливо, і не підозрювали. УНІАН склав простий і швидкий тест, який можна пройти за 1 хвилину.

Цікавий психологічний тест по картинці - виберіть позу

Автори цього тесту стверджують, що положення ніг, яке утворюється в сидячій позі людини, багато про що говорить. Ви також можете перевірити це - подивіться на зображення та виберіть букву, якій відповідає поза, яку ви найчастіше приймаєте.

Виберіть одну із зазначених поз / УНІАН

Результати тесту

Відео дня
  • А

Якщо ви приймаєте таку позу, значить, вас можна назвати інтровертом. Ви не дуже впевнені в собі, частіше нерішучі і боязкі. Складно сходіться з людьми, ще важче відкриваєте свою душу. Ви нічого не можете зробити зі своїм характером, тому засмучуєтеся і заздрите сильнішим особистостям. Часто переоцінюєте себе, а потім розбиваєтеся об сувору реальність - хтось інший виявляється швидше, сильніше і вище. 

Позитивна сторона у вас теж є - ви любите проводити час на самоті, не потребуєте галасливих компаній і мільйона друзів. Саме тому, не відволікаючись на зовнішній шум, завжди вмієте швидко і точно дати оцінку іншій людині.

  • В

Це поза лідера, абсолютно впевненої в собі особистості, яка заради успіху і кар'єри готова піти на все. Сім'я таких людей цікавить в останню чергу, як і романтичні відносини. Якщо ви кладете ногу на ногу, значить, найчастіше, орієнтуєтеся на себе, ви - найголовніше в житті. Одноманітність і рутина для вас - найстрашніший кошмар, а пожертвувати собою заради іншої людини - недозволена дурість.

Гідність людей, які вибирають позу в, в тому, що вони завжди вміють домагатися свого. Вони можуть бути зухвалими, прямолінійними, навіть злегка грубими, але вважають, що це проблема для оточуючих, а не для них самих.

  • С

Якщо ви помічаєте, що в більшості випадків ваша поза саме така, то можете бачити, що люди часто звинувачують вас в неохайності і безтурботності. У вас встановлений свій порядок життя, ви не схожі на оточуючих. Здатні витати в хмарах, мріяти про нездійсненне, все мирське для вас марне. Зосередитися на чомусь важливому надовго - ні, це не для вас.

Зате саме такі люди домагаються успіху в сфері творчості, їх геній потребує продюсування, але якщо так станеться - володар пози злетить до небес.

  • D

Педантичність, впевненість, перфекціонізм, впертість - ось, які якості притаманні людині з цією позою. Щирість і чесність - ваші головні достоїнства, але люди іноді сприймають їх, як грубість. Ви не сумніваєтеся у своїх рішеннях, дієте точно і цілеспрямовано, керуючись розумом і рідко оголюючи свої почуття. Прямолінійність може стати проблемою при спілкуванні з оточуючими.

Перевага ваша в тому, що, незважаючи на деяку холодність, у вас велике серце, і ви завжди готові прийти на допомогу нужденному.

  • Е

Якщо ви найчастіше сидите саме в такій позі, то психологи б сказали, що ви дуже замкнуті. Напевно, в школі вас могли вважати "сірою мишкою" через непоказний зовнішній вигляд, слабкий характер і нестійкість до критики. Будь-яке різке слово на вашу адресу провокує тонну сліз, тому ваші близькі знають, що спілкуватися з вами потрібно дбайливо або не спілкуватися взагалі.

Хороші риси у вас теж є - саме через високу сприйнятливість до емоційних потрясінь ви добре відчуваєте настрій інших людей, а емпатічність допомагає вам не травмувати інших.

Вас також можуть зацікавити новини: