Які пральні машини найменше ламаються / фото ua.depositphotos.com

Пральна машина давно стала приладом, без якого обходиться рідкісна господиня. Напевно, вона займає почесні перші місця у переліку побутової техніки must have.

Щоб бути готовою до будь-якої позаштатної ситуації, кожній господині важливо буде дізнатися, що найчастіше ламається в пральній машині, що робити, якщо пральна машина перестала працювати під час прання.

Проблеми з пральною машиною: топ-5 поширених поломок

Під машиною утворюється калюжа. За словами експертів, найчастіше вода з'являється під пральною машиною через накопичення ворсу і брудної води у манжеті люка. Обов'язково перевірте цю деталь, чи не вимагає вона заміни.

Відео дня

Після прання у баку залишається вода. Причин може бути кілька – засмічення фільтра або зливного шланга, а також поломка електричного зливного насоса. Допоможе або очищення забруднених деталей, або терміновий ремонт.

Вода у пральній машині не нагрівається. Швидше за все, поламався датчик температури (термістор) або ж нагрівальний елемент. Найкраще для з'ясування причини поломки в даному випадку викликати майстра.

Чому може згоріти пральна машина / фото ua.depositphotos.com

Під час роботи пральна машина підозріло шумить. Першою справою перевірте барабан, можливо, у нього потрапив якийсь сторонній предмет. Якщо зовнішній огляд не дав результату, доведеться викликати ремонтника.

Збій у роботі панелі управління. У тому випадку, якщо під час роботи панель управління пральної машини почала блимати, прилад необхідно терміново відключити від енергомережі. Після цього обов'язково варто викликати майстра.

Раніше УНІАН писав, що додати в воду, щоб не було розлучень на вікнах.

Вас також можуть зацікавити новини: