Навушники необхідно регулярно очищати від забруднень / фото ua.depositphotos.com

Всі гаджети та аксесуари до них вимагають певного догляду. Гігієна в цьому питанні займає не останнє місце. Зокрема, кожен власник подібної техніки повинен знати, як почистити навушники від вушної сірки.

Як почистити бездротові навушники від сірки

В останні роки цей вид навушників став набагато популярнішим їх дротяних братів. Однак це ж принесло і безліч проблем, адже вони щільно контактують з вухом, а тому легко брудняться. 

Розберемо на прикладі того, як почистити навушники apple, які завоювали серця мільйонів користувачів. Що розчиняє вушну сірку в навушниках:

Відео дня
  • перекис водню;
  • ізопропіловий спирт;
  • хлоргексидин.

Кожен з цих засобів має антибактеріальну властивість, що допоможе не тільки очистити навушники, але і прибрати неприємні запахи і бактерії. Перед тим, як почистити навушники перекисом або іншим засобом, потрібно спочатку озброїтися ватною паличкою. Зубочистку можна використовувати для очищення сіточки - обережно зніміть з неї бруд, але не пошкодьте. Потім мочіть ватяну паличку і протріть навушники. 

Варто відзначити, що перекис хороший не тільки в тому, як почистити навушники аірподс від сірки, але і для того, щоб повернути аксесуару сніжно-білий колір, адже пластику властиво тьмяніти і жовтіти.

Ці поради знадобляться для розуміння того, як почистити вакуумні навушники від сірки. Зніміть накладки, протріть їх вологою тканиною і залиште сохнути. В цей час приберіть з навушників бруд зубочисткою і протріть ватною паличкою, змоченою в невеликій кількості спирту або перекису.

Як почистити дротові навушники від сірки

А ось для очищення цих аксесуарів краще не брати рідини, які можуть зашкодити штучній шкірі та іншим матеріалам або зняти фарбу. Перед тим, як почистити навушники від сірки, протріть дроти. Амбюшюри зніміть, очистіть вологою ганчіркою і залиште висихати. Ватною паличкою, змоченою в краплі антисептика, обережно протріть мембрану. Використовуйте мінімальну кількість засобу - він не повинен затекти всередину.

Раніше ми розповідали, як врятувати втоплений телефон і при цьому не нашкодити.

Вас також можуть зацікавити новини: