Кухонні рушники - одна з найнеобхідніших речей для господарки \ Колаж УНІАН

Кухонні рушники - одна з найбільш незамінних речей в побуті. Вони постійно повинні знаходиться під рукою, і через часте їх використання вони сильно забруднюються.

Над тим, як відіпрати рушники, ламають голови багато господинь. Оскільки на це не повинно йти багато часу і сил. Так як відіпрати рушники в домашніх умовах без кип'ятіння? Для цього придумали кілька лайфхаків, які можна взяти на озброєння.

Один з них - відіпрати кухонні рушники з таблеткою для посудомийки. Як прати рушники таблетками для посудомийки - для цього потрібно розкришити таблетку для посудомийки (1 шт. на 500 мл води), залити гарячою водою і перемішати до повного розчинення таблетки. Рушники потрібно замочити на годину, а після - випрати в пральній машинці в стандартному режимі.

Відео дня

Якщо ви задавалися питанням ще що можна очистити за допомогою таблетки для посудомийки - відповідаємо, є цілий ряд лайфхаків з таблетками для посудомийки.

Посудомийні таблетки можуть впоратися із забрудненням решіток, дек і поверхонь духовки. Для цього необхідно змочити таблетки водою і провести ними по брудному місцю. Вони буквально "з'їдять" жир, нагар та інші забруднення.

Концентрований розчин з гарячої води і таблетки для миття посуду може очистити унітаз, раковину або ванну від нальоту. Нанесіть розчин губкою на забруднення і протріть.

А як користуватися таблетками для чищення пральної машини? Дуже просто - закиньте таблетку для миття посуду в барабан пралки і запустіть її в гарячому режимі.

Нестандартне використання таблеток для посудомийних машин можна застосувати і для очищення пластикових садових меблів. Для цього розчиніть таблетки в половині відра гарячої води і відмийте губкою всі забруднення.

Також є лайфхак як відбілити білизну таблетками для посудомийки. Для цього на літр води беремо одну таблетку для посудомийки, додаємо 2-3 ложки прального порошку і замочуємо в цьому розчині білизну як мінімум на 2 години. Після цього білизну потрібно випрати в пральній машинці.

Вас також можуть зацікавити новини: