З'явився гороскоп на березень / фото rabstol.net

Що ж принесе перший місяць весни? Про це у гороскопі на березень розповіла астролог.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на березень 2019 року склала астролог Марина Скаді (Соколова), передає КП.

Гороскоп на березень 2019: Овен

Ви почуваєтеся вільніше, спокійніше, менше несподіваних зовнішніх впливів. Помічаєте, що все відбувається повільно, у вас є час подумати, зробити правильний вибір. Ви стаєте більш стриманим, Ваша енергія спрямована на забезпечення власного існування. Ви вже не витрачаєте свої сили бездумно, не прагнете за будь-яку ціну бути першою скрізь та у всьому, а націлені на роботу, за яку чекаєте відповідної винагороди. Працюєте вдумливо та цілеспрямовано. Справа, розпочата в березні, буде розкручуватися повільно, швидше за все, вимагатиме додаткового вкладу коштів, але можна сказати точно, що вона не виявиться одноденкою, а буде надалі приносити певний, але стабільний дохід. Зароблені в цей час кошти краще не накопичувати, а вкладати їх у матеріальні цінності, нерухомість.

Відео дня

Гороскоп на березень 2019: Тілець

Місяць несподіваних змін, можливо, нагадають про себе події травня минулого року. Насамперед, вам варто переглянути своє ставлення до фінансів та інших матеріальних благ. Є небезпека нераціональної витрати грошових коштів, часто чужих або спільних. Можлива втрата грошей через друзів або сварка з коханою людиною через них. Бажання нових відчуттів, емоційна нестійкість, що створює проблеми, яких можна було б уникнути. Може з'явитися романтичне захоплення, яке навряд чи воно буде довготривалим, навіть незважаючи на те, що ваші почуття, інтенсивні, насичені, здатні потрясти душу й перевернути життя. Дуже хороший час для творчих людей. Є можливість заробітку або припливу грошей через спільну діяльність або через друзів. Може надійти несподівана, але дуже перспективна ділова пропозиція.

Гороскоп на березень 2019: Близнюки

У цей період цілком імовірні стреси, пов'язані з отриманням інформації, ідеями або спілкуванням. Приділяйте пильну увагу всьому, що ви чуєте або читаєте, швидше за все, цей матеріал містить інформацію, яку варто запам'ятати. Можливо, ваші ідеї та думки розкритикує начальство або у керівника виникне невдоволення вашим способом самовираження. Ви можете припуститися багатьох помилок через неуважність, взагалі, складний місяць для інтелектуальної діяльності. Вам потрібно терпіння, ретельні перевірки, перш ніж застосувати різні підходи просування своїх проектів, поки який-небудь з них не подіє. Не ведіться на порожні обіцянки й похвали, остерігайтеся неправдивої інформації, намагайтеся придушити власне роздратування і не реагуйте на роздратування інших, що відволікає вас від наміченої мети. Опинившись в потоці транспорту, будьте пильні.

Гороскоп на березень 2019: Рак

Якщо обставини склалися не на вашу користь, впевненість у собі та життєва сила, які зросли, допоможуть вам поліпшити їх. Радійте світу і своєму місцю в ньому. Досягнення мети може бути пов'язане з чоловіками та здобуте в ситуаціях суперництва або агресії. Імовірний успіх для тих, хто діє, це означає, що вам необхідно самому створювати різні ситуації, брати участь у різноманітній діяльності, розширювати своє коло спілкування, щоб використати ті можливості, яких ви прагнете. У цей період ви зіткнетеся із ситуаціями, які допоможуть вам зрозуміти, наскільки динамічними та сповненими життя ви здатні бути, або ж дадуть вам шанс змінити напрямок, в якому ви рухаєтеся. 

Гороскоп на березень 2019: Лев

Обставини можуть випробовувати вашу силу волі та рішучість. Однією з перешкод стане неможливість керувати ситуаціями або контролювати їх. Виникають зовнішні перешкоди, але вони не обов'язково свідчать про те, що вам необхідно змінити нинішній курс або залишити спроби домогтися своїх цілей. Оскільки потенціал ситуацій непередбачуваний і несподіваний, до них важко підготуватися. Зберегти своє керівне становище чи статус буде непросто. У цей період не варто потрапляти в ситуації, успіх яких залежить від вашої популярності та ставлення інших. Якщо ви обіймаєте керівну посаду, можна очікувати невдоволення і навіть відкритої опозиції. Однак цей потенціал не залишить свого негативного відбитку, якщо ви будете працювати або скромно залишатися на задньому плані.

Читайте такожПопередження для Раків та нові ідеї в Риб: гороскоп на 20 лютого для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на березень 2019: Діва

У цілому хороший місяць, ви будете почуватися впевненіше і будете переконані, що ваші зусилля недаремні. У свою чергу, ця позиція приверне до вас людей і успіх, якого ви прагнете. Головне не сприймати занадто багато як належне і не ставати надмірно самовпевненими. Самореклама виявиться дуже ефективною, як і спроби повернути собі на користь чужі зусилля. Везіння може посміхнутися вам через промах іншої людини, головне - будьте уважні, намагайтеся аналізувати логічно події. Чекайте несподіванок, оскільки вони, напевно, будуть приємними. Хоча ви й відчуваєте прилив життєвої сили, можливі спалахи ліні. Але якщо вам властива пасивність, навряд чи цей період буде для вас результативним.

Гороскоп на березень 2019: Терези

Вам вдається справити сприятливе враження на інших, місяць буде для вас на рідкість вдалим. Ви відчуєте прилив життєвих сил і будете задоволені результатами своїх вчинків. Ситуації та взаємини, напевно, дадуть вам привід пишатися собою. Ви для всіх будете бажаним гостем, банкети, офіційні прийоми, в яких ви візьмете участь, пройдуть успішно. Це відмінний час для укладання договорів, встановлення контакту з клієнтами, гармонізації особистих та ділових партнерських відносин. Вам нададуть сприятливі обставини розширити діапазон свого особистого впливу, досліджувати нові можливості. Якщо необхідний вам шанс не виникне, не пошкодуйте сил і часу, щоб створити його. Зрештою, ваші зусилля приведуть до успіху. Без вагань встановлюйте власні пріоритети і захищайте свої переконання й принципи.

Гороскоп на березень 2019: Скорпіон

Можливі внутрішні суперечності, що можуть підштовхнути вас до непередбачуваних дій. Обставини спонукають вас реагувати на зовнішні подразники, які не обов'язково відповідають задоволенню вашим глибинним емоційним запитам, що видає ваше душевне сум'яття. Ймовірне розставання з людиною або предметом, що має для вас велике значення. Це розставання може бути власним несподіваним рішенням або ж ви будете змушені змиритися з ним і, в результаті, вирушите абсолютно новим, несподіваним шляхом. Ви не зможете контролювати дії інших або зміну обставин, а також маніпулювати ними — вам залишається лише стежити за власною реакцією. Ситуації, що виникають у цей період, не мають тривалого характеру і мають тенденцію до постійної зміни. До подібних змін дуже важко підготуватися.

Гороскоп на березень 2019: Стрілець

Люди вашого кола високо оцінять ваш талант й особисті якості, але ви повинні будете самі створити для цього певні умови. Ймовірно, у вас з'явиться шанс зайняти місце керівника, коли йтиметься про співпрацю та підтримку партнера або інших союзників. Щасливий випадок або ситуація допоможе вам поліпшити своє становище в суспільстві або домогтися іншого особистого успіху, який залежить від вашої здатності або бажання протистояти чужим вимогам, особливо вимогам представників влади. Можливо, ви потрапите в ситуацію, яка змусить вас засумніватися у своїй правоті або майбутньому успіху вашої нинішньої роботи. Однак ви здатні досягти та досягнете поставлених цілей, якщо зумієте подолати роздратування і розчарування.

Гороскоп на березень 2019: Козеріг

Сприятливий місяць для усіх сфер життя. Начальство, можновладці або ті, хто чинить вплив на ваше життя, будуть схильні підтримати вас – це шанс продемонструвати свої можливості. У цей період ваші прохання будуть почуті, оточення буде налаштоване до вас доброзичливо. Потік інформації та спілкування, спрямований на вашу сторону в той період, містить корисні відомості, за допомогою яких ви зможете краще виразити свою індивідуальність та здійснити особистий вплив. Може статися так, що ви вірите у свої ідеї, працюєте над ними, але потім виявляється, що про це до вас вже хтось сказав і продемонстрував результат. Творча жилка, сила характеру допоможуть вам отримати значну користь із ситуації.

Гороскоп на березень 2019: Водолій

Ви відчуєте, що наближаються зміни, настає нова реальність. Для багатьох цей місяць стане поворотним в особистому житті. Чуттєва сторона життя стає більш помітною. У цей час романтика стане невід'ємною частиною вашого життя. Партнери та інші союзники будуть надавати вам підтримку, а ви, в свою чергу, внесете свій внесок у спільну справу. До негативних тенденцій цього періоду відносяться надмірна поблажливість до своїх слабостей та посилена гонитва за задоволеннями. В нинішніх обставинах  ви маєте право пишатися своїм зовнішнім виглядом, але не фіксуйте увагу оточення на собі й своїх проблемах. Будь-які ваші якості, як гарні, так і не дуже, неодмінно будуть помічені оточенням. Бережіть свою репутацію протягом цього місяця, намагайтеся не вступати в конфлікти, не реагувати на провокації.

Гороскоп на березень 2019: Риби

Для вас це початок чергового року. Сонце асоціюється з життєвою силою, честолюбством і гордістю, скористайтесь позитивним потенціалом цього періоду, знову повірте в себе. Подумавши про те, чого навчило вас минуле, спрямуйте погляд туди, де ви хочете опинитися в майбутньому. Не пропустіть сприятливих шансів для оновлення свого життя, навчіться бачити істинне і не піддаватися ілюзіям. Можливості навряд чи будуть очевидними, але, зрештою, принесуть вам визнання або комфортне фінансове становище. У цей період ви зіткнетеся із ситуаціями, які допоможуть вам зрозуміти, наскільки динамічним і повним життя може бути, або ж дадуть вам шанс змінити напрямок, в якому ви рухаєтеся. До інших можливостей відноситься шанс знайти друзів, вступити в групи, опинитися у більш сприятливій ситуації.