Дует все одно чекає успіх, упевнений астролог / УНІАН

Дует Anna Maria, незважаючи на скандал, що стався на Національному відборі Євробачення, чекає великий сплеск популярності. Скандал обернеться їм на благо, оскільки додасть їм впізнаваності в суспільстві, причому не тільки в Україні.

Таку думку в коментарі "Главреду" висловив астролог Влад Росс.

"Анну і Марію Опанасюк після цієї гучної історії чекає затребуваність як артисток. Особливо активно їх будуть запрошувати з виступами в Росію, Білорусь і Казахстан. Їх чекає сплеск гастрольної діяльності і безліч концертів. Згідно з гороскопом сестер, найближчим часом для них ситуація буде складатися досить сприятливо, оскільки Юпітер з'єднується в їх гороскопі з Будинком кар'єри і успіху", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожПисьменниця Ніцой заступилася за ANNA MARIA і назвала винних у скандалі на Нацвідборі

Астролог зазначив, що весь цей час, з 2014 року, Anna Maria "грали за правилами" України: вони не гастролювали в Росії, не виступали в Криму, в їх репертуарі багато пісень українською мовою, виступали тільки в Україні.

"На цей дует все одно чекає успіх в Україні, що за її межами. Поки цього не помітно, але від цього скандалу артистки тільки виграли. Ця скандальна історія якось розсмокчеться і забудеться. Хіба що спочатку в Україні дует будуть не особливо шанувати, але через рік-два вони досягнуть успіху в Україні. Так що хрест на кар'єрі Anna Maria в Україні точно не варто ставити", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, громадський мовник (НОТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Артистка скаржилася на деякі пункти запропонованого їй договору: "Раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не був для нас принциповим. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені".

26 лютого, фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 група Freedom Jazz відмовилася представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НОТУ. Таке ж рішення потім прийняла KAZKA.