Астролог розповів, що нас чекає в квітні / фото slovofraza.com

У квітні Марс, що знаходиться в знаку Близнюків, буде створювати підвищену нервозність у відносинах між людьми. Передусім це стосується так званих «мінливих» знаків — Риб, Діви і Стрільця. Але всім іншим теж рекомендується спочатку думати — причому бажано кілька разів — і тільки потім говорити. У таких ситуаціях наші предки рекомендували: сім разів відміряй, один раз відріж. В іншому випадку сварки будуть виникати на рівному місці тільки тому, що один з тих, що розмовляють дозволив собі необережне висловлювання.

Про те, на які дні квітня варто звернути особливу увагу розповіла астропсихолог Валентина Виттрок, передають "Факти".

2-3 квітня. Дні з повним правом можна назвати самими романтичними в цьому місяці — такий ефект створить транзитний Місяць у Рибах, з'єднуючись поперемінно з Венерою, Нептуном і Меркурієм. Можна освідчуватися в любові, робити пропозицію руки і серця і відповідати на нього згодою. Не варто сваритися, конфліктувати і плести інтриги — любителі такого способу розв'язувати питання залишаться в програші.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши знаки Зодіаку, яким пощастить

5 квітня. Молодик у 16-му градусі Овна о 8:52 за Гринвічем. Можна загадувати бажання і складати плани на майбутнє: вони мають всі шанси на здійснення.

6-7 квітня. Вихідні рекомендується присвятити садово-городніх робіт. Те, що ви посадите в цей час, буде рости як на дріжджах. транзитний Місяць у Тельці може стати причиною самих різних несподіванок: підготуватися до всіх без винятку неможливо, але бути напоготові все ж варто.

9 квітня. Юпітер — планета успіху — починає рухатися у зворотному напрямку, і знак «плюс», який він ставить перед будь-якими питаннями, перетвориться в «мінус». Тому будь-які серйозні дії — підписання документів, укладення договорів та угод, купівлю нерухомості — краще відкласти до 11 серпня, коли Юпітер повернеться до прямого руху. Втім, час ретроградного руху планети теж не варто витрачати даром. Можна — і треба! — вчитися чомусь новому, займатися духовними практиками і пошуком свого місця в житті. Також варто потурбуватися добробутом своєї родини і вдома — в інший час нам часто не вистачає на них часу.

14-15 квітня. У зв'язку з тим, що войовничий Марс буде проходити по так званої «осі катастроф», потрібно проявити максимальну обережність: не перевищувати швидкість за кермом, обачно переходити дорогу, по можливості відмовитися від далеких поїздок, особливо якщо вони пов'язані з водним або авіаційним транспортом. Вищесказане не означає, що знаходяться у небі літаки будуть падати, а кораблі — тонути, але, як відомо, береженого Бог береже.

18 квітня. Знаходження Меркурія в Овні і його підтримка Марса в Близнюках, попри ретроградність Юпітера, зробить день активним у професійному відношенні — головне, не допустити, щоб його енергія пішла в слова на шкоду конкретним справам.

19 квітня. Повня в 30-му градусі Терезів зробить всіх надмірно емоційними. Щоб не посваритися з навколишніми, намагайтеся тримати себе в руках.

20-21 квітня. Проходження Місяця по знаку Скорпіона робить людину емоційно вразливим: навіть зовсім безневинне зауваження може нанести серйозну образу. Про це варто пам'ятати як того, хто говорить, так і того, кому говорять. У ці дні також не варто починати нові справи і здійснювати великі покупки. 21 квітня з переходом Сонця в знак Тільця, а Венери — в знак Овна багато нарешті звернуть увагу на те, що наступила весна. У відносинах буде превалювати обумовлена пробудженням гормонів пристрасність. Тут, як мовиться, все стане горіти синім полум'ям. Це також дні авантюрних вчинків, причому деякі з них увінчаються успіхом.

23 квітня. З'єднання Сонця вийшов з ретроградного руху Ураном, яка буде спостерігатися в цей час, може спричинити проблеми зі здоров'ям — серцевими нападами і спазмами. Зірки рекомендують поберегти себе: не забувайте приймати прописані лікарем ліки, не беріть непосильні фізичні навантаження і не перетруждайтесь.

25 квітня. Вступ Плутона ретрофазу, яка триватиме до жовтня, може спровокувати соціальну нестабільність — народні хвилювання і суспільні катаклізми. При Плутоні таємне завжди стає явним, а всі наші страхи, образи і ненависть, які ми раніше приховували від оточуючих, виходить назовні — саме з такою ситуацією ми зіткнемося, починаючи з 25 квітня.

На жаль, торкнеться такий стан справ і романтичні відносини. Плутон неабияк «потопчеться» на них: маніпулюючи людьми, він буквально змусить їх конфліктувати на фінансовому ґрунті. Причиною сварок може стати матеріальна нерівність і неохайність в грошових справах. Вплине Плутон і на наше здоров'я: знизиться стресостійкість організму, може з'явитися залежність від лікарських препаратів — снодійних або заспокійливих. Якщо ж говорити в загальному, то «на коні» опиняться люди, про яких кажуть: нахабство — друге щастя. Ті, хто критично ставиться до себе, навряд чи зможуть досягти успіху в цей час.

29 квітня. Слідом за Плутоном в ретрофазу увійде і Сатурн — у нього вона триватиме до 18 вересня. Сатурн не сприяє прояву агресії, як Плутон, але завжди строго питає за скоєні вчинки, змушуючи відмовитися від тих справ, переконань і відносин, які віджили своє і тягнуть не вгору, а вниз. У цей час не варто починати серйозні справи — на їх здійснення буде потрібно невиправдану кількість сил і часу. Таким чином, Плутон і Сатурн чітко коригують наше просування вперед.