З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба склав новий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 20 по 26 травня.

При цьому він виділив три знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють успіх, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: кому астролог прогнозує невдачі, а на кого чекає успіх

Відео дня

Тілець

З 21 по 23 число на Тільців чекає період великого везіння, прогнозує астролог. Особливо сильним він буде для тих, хто займається цифрами. Йдеться про бухгалтерів, викладачів математики й так далі. 24 числа на цих людей чекає спад позитивної енергетики, у кінці тижня можливі проблеми на особистому фронті, на роботі.

Скорпіон

Щоб досягнути успіху, доведеться навчитися мислити позитивно. Найпростіше це буде зробити 23, 24 і 26 травня, каже Глоба. На роботі великого поступу у справах чекати не варто, але це не означає, що успіх буде далекий та недосяжний. Доведеться запастися терпінням — потрібно залишатися залученими у всі основні робочі процеси, а також не забувати займатися домашніми справами.

Риби

Підняти настрій зможуть помірні покупки, спілкування з близькими, романтика і побачення. Бойовий дух Риб зараз дуже сильний, каже астролог. Потрібно лише підтримати його правильним настроєм і постановкою правильних завдань. Важливі справи відкладати не варто. Настав час розібратися з усім, що турбує. Всередині тижня і на вихідних корисно буде змінити обстановку, вирушати в поїздки, знайомитися з людьми, шукати нові захоплення, йдеться в астропрогнозі.