Астрологи розповіли, що чекає нас на цьому тижні / фото rabstol.net

Тільця на цьому тижні чекають серйозні зміни, а Діву — виправлення помилок, йдеться в астропрогнозі.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 27 травня - 2 червня.

ОВЕН. У вашому житті настає відносно спокійний період, тому можна трохи розслабитися і не планувати жодних важливих справ. Женіть геть від себе негативні думки й не беріться за справу, якщо хоч трішки сумніваєтеся в успіху.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Настає час серйозних змін, і вам слід бути готовими до них. Не намагайтеся триматися за старе, від цього не буде ніякої користі. Проявіть максимум працьовитості та працездатності.

БЛИЗНЮКИ. Об'єктивно оцінюйте свої можливості, не занижуйте власну самооцінку. Отримавши пропозицію, добре подумайте, перш ніж приймати її. Зустрічі з діловими партнерами виявляться на рідкість вдалими й плідними.

РАК. Будь-яка інформація, доступ до якої ви отримаєте в майбутній період, повинна піддаватися ретельній перевірці. Пам'ятайте, що недоброзичливці не дрімають і спробують зробити все для того, щоб пустити вас хибним шляхом.

ЛЕВ. Можливо, вам не вдасться досягти задуманого найближчим часом. Але це зовсім не означає, що цей напрямок безперспективний. Через якийсь час потрібно повернутися до цього питання, і завдання не буде здаватися вже таким складним.

Читайте такожГороскоп на червень: астролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку

ДІВА. Саме час зайнятися виправленням помилок, допущених раніше. Проявіть підтримку і розуміння щодо оточуючих, і вони обов'язково дадуть відповідь тим же. Поради близьких можуть здатися вам дивними, але це не означає, що вони не знадобляться.

ТЕРЕЗИ. У вас з'явиться чудовий шанс для того, щоб зміцнити свої позиції на службі і просунутися вгору кар'єрними сходами. Долаючи перешкоди, які виникають на шляху у ділової людини, намагайтеся не переоцінити свої можливості.

СКОРПІОН. Спроба ігнорувати власні проблеми може тільки погіршити ситуацію, тому намагайтеся вирішувати питання у міру їхнього надходження, нічого не відкладаючи в довгий ящик. Не соромтеся виявляти свої почуття на особистому фронті.

СТРІЛЕЦЬ. Від наміченого не варто відступати, навіть якщо перешкоди здадуться вам дуже великими. У разі необхідності звертайтеся щодо поради до професіонала, а не до друзів, які часто бувають некомпетентні. Уникайте сварок у родині.

КОЗЕРІГ. Сконцентруйте свої зусилля на досягненні поставленої мети, не бійтеся критики — особливо, якщо вона конструктивна. На майбутній період бажано не призначати важливих зустрічей. Поважайте думку інших.

ВОДОЛІЙ. Вдалий час для тих, хто готовий жертвувати власними інтересами заради досягнення великої мети. Враховуйте інтереси партнерів на роботі та не прирікайтесь з керівництвом - це забезпечить нормальні умови роботи.

РИБИ. Рішучі дії, проявлені вами, обов'язково дадуть позитивний результат. Важливо визначитися з пріоритетами, щоб не витрачати час на сторонні справи, які не мають до вас безпосереднього відношення.