Гороскоп обіцяє везіння Стрільцю / фото з відкритих джерел

Головним щасливчиком червня стане Стрілець. Також серед щасливчиків місяця - Близнюки, Діви й Риби.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

1 місце - Стрілець

Стрільцю у червні буде щастити найбільше. Гороскоп обіцяє цьому знаку Зодіаку везіння у поїздках і пригоди. У червні в Стрільців можливі успішні переговори й досягнення вигідних для них домовленостей, у тому числі вдалі домовленості з іноземними партнерами, вступ до іноземних вишів та успішне навчання. Якщо представник цього знаку в перший місяць літа змінить місце роботи, це буде вигідним для нього кроком. Але Стрільцю в червні слід приділити увагу своєму здоров'ю.

Відео дня

2 місце - Близнюки

Другим щасливчиком місяця будуть Близнюки. Представники цього знаку Зодіаку сміливо можуть братися за ризикові фінансові вкладення і нові бізнес-проекти – все це увінчається успіхом, особливо в середині місяця. Сприятливі ситуації будуть складатися для них з новими знайомими й спільнотами. Представники цього знаку в червні можуть вступати до нових партій, об'єднань і щось кардинально змінювати у своєму житті. Також червень у них буде найкращим часом для одруження.

Читайте такожГороскоп на червень: астролог розповіла, що чекає на кожен знак Зодіаку

3 місце - Діви

Червень Дівам принесе купівлю нерухомості, вигідні капіталовкладення і нові фінансові можливості. Діви зможуть домогтися цього місяця високих посад, досягти нових рівнів у своєму житті, тобто на них чекає просування.

4 місце - Риби

Рибам у червні буде щастити в далеких поїздках і в коханні. Вони сміливо можуть наважуватися на поповнення родини - період сприятливий для зачаття. Везіння буде переслідувати Риб всюди, особливо в азартних іграх. У червні Риби можуть сміливо йти на авантюри – ці авантюри зіграють у плюс. Також представників цього знаку можуть чекати хороші взаємини з людьми з минулого, наприклад, з втраченими друзями, також можливе відновлення зв'язків з далекими родичами.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2019 і розповів, чого слід побоюватися.