Повний місяць відбудеться 17-го червня / фото pixabay.com

Червневий повний місяць має назву полуничної або рожевої повні, але очікувати, що супутник Землі постане на нічному небі у такому кольорі, не варто.

Є у червневого повного місяця ще одна назва — медовий.

Повний місяць у червні: коли, дата і час

Перший повний літній місяць відбудеться 17 червня об 11:30 за київським часом.

Відео дня

Повня 17 червня: особливості та поради астрологів

Що стосується астрологічних особливостей першого літнього повного місяця, то відбудеться він у не дуже спокійному знаку – вогняного Стрільця. Проте боятися не варто: енергетика знака хоч і досить потужна, але передбачувана і сфокусована. Ймовірність неприємних сюрпризів у цей день, за словами астрологів, буде максимально низькою.

"У цей день можна змінювати обстановку, сміливо вирушати на пошуки натхнення в інші міста і навіть країни, - розповіла КП астролог Емма Літвінова. – Стрілець розбудить потяг до знань та інформації. Виникне бажання вчитися, так і повчати. Але врахуйте, що ваші повчання можуть не сподобатися вашим близьким".

Переворотів і перетворень в любовній сфері чекати не варто. Навпаки, можливий застій у розвитку стосунків, тому краще провести день на самоті, не вимагаючи нічого від другої половинки. Астролог нагадує: в повню людям властиво все перебільшувати, тому намагайтеся не піддаватися емоціям і не приймати необдуманих рішень.

Читайте такожАстролог назвавши знаки Зодіаку, які народжені бути мільйонерами

А ось у фінансовій і діловій сфері навпаки потрібно проявити активність. Розпочаті в цей день проекти будуть досить перспективними й успішними. Крім того, під час повного місяця можна буде чітко розглянути всі свої плюси та мінуси, почути свою інтуїцію, відчути свої таємні бажання і мрії – це буде корисно для складання подальшого плану дій.

Повернути удачу обличчям до себе у повний місяць буде просто, стверджує астролог. Головне – зберігати спокій і позитив навіть у найнесподіваніших ситуаціях. Також в цей день нічого не вимагайте від оточуючих. Ще одна порада: утримайтеся від переїдання й алкоголю.

Більше відпочивайте і слухайте себе, тим більше що цей понеділок в Україні – вихідний.

У цей день очікується загальне підвищення життєвого тонусу і поліпшення стану здоров'я, посилення інтуїції, більш ефективної взаємодії з іншими людьми.

Сприятлива полунична повня-2019 для реалізації творчих здібностей. Тим, хто до цього моменту ніколи не займався якоюсь діяльністю, особливо пов'язаної з мистецтвом, творчістю, але хотів спробувати, саме в цей період і варто спробувати щастя на новому терені.

Як повний місяць у червні вплине на знаки Зодіаку

Найбільше повня вплине на такі знаки Зодіаку, як Близнюки, Діва, Риби. Чуттєві та романтичні натури будуть відчувати якийсь приплив енергії й бажання що-небудь кардинально поміняти у своєму житті, каже астролог Емма Літвінова. Але вона попередила: зі змінами краще не поспішати, можна припуститися купи помилок.

Місячний календар на червень

funtikday.ru