Повний місяць створить великий поштовх для наших мрій / фото slovofraza.com

Тиждень почнеться з повного місяця 17 червня, яке буде надзвичайно сильним і потужним, він висвітить всю подвійність і протиріччя у вашому житті, в тому числі і в політиці. Астролог Влад Росс склав гороскоп на тиждень 17-23 червня і розповів, чого побоюватися.

"Повний місяць створить великий поштовх для наших мрій, після чого наші мислеформи, наш внутрішній світ стануть втілюватися в реальність. Так що однозначно можна стверджувати, що 17 червня і плюс-мінус два-три дні до нього і після стануть кульмінацією всього місяця", - зазначив астролог. у коментарі Главреду.

Читайте такожОвну зірки обіцяють кар'єр єрне зростання, а Рибам - проблеми на роботі: гороскоп на тиждень

Відео дня

За словами Росса, в цей період варто бути вкрай обережними в усьому, що стосується поїздок.

"Однозначно не варто планувати поїздки з 17 по 21 червня, оскільки цей період буде сповнений катастроф: маса ДТП, нещасних випадків з польотами і тому подібного. А, коли Меркурій з'єднається з Марсом в Раку, де Рак – це водна стихія, стрімко зросте ще й кількість утоплень та подій на воді. Тому, дорвавшись до моря, озера або річки, потрібно бути дуже обережними. Ситуація ускладниться ще й тим, що з 13 по 21 червня буде опозиція Сатурна до Плутона, які є планетами смерті і трагедії", - пояснив експерт.

Астролог зазначив, що більш-менш спокійний період нас чекає після 21 червня.

"Період з 21 червня і до кінця місяця буде хорошим часом для відпустки. Особливо сприятливо позначиться на вас поїздка на море. Однак Нептун, перебуваючи у ретроградному русі, буде забирати багато сил, може спровокувати якусь внутрішню кризу, розчарування, призвести до втрати орієнтирів або втрати сенсу і віри. Можлива буде навіть депресія", - заявив експерт.

Крім того, за даними Росса, останні три дні тижня будуть фінансово несприятливими.

"21-23 червня Венера буде робити жорсткий квадрат до Нептуна. Краще в цей час не вчиняти ніяких покупок, не вести фінансових справ і не здійснювати важливих грошових операцій. Краще такі питання вирішувати на початку тижня", - резюмував він.