Ілюстрація REUTERS

Літнє сонцестояння — важлива подія, яка має величезний вплив на життя людей, кажуть астрологи.

Про те, яким буде сонцестояння 21 червня 2019 року для кожного знака Зодіаку, розповів SlovoFraza астролог Павло Глоба.

Овен

День стимулює емоційну прив'язаність до всіх, хто поруч з вами. Овни відкриються назустріч новому почуттю й будуть готові зав'язати тісні стосунки з тими, хто давно чекає на це. Сприятливі поїздки, грошові обміни, нові знайомства та контакти. Не можна залишатися байдужим до подій, які відбуваються навколо вас.

Відео дня

Тілець

Для фінансових справ і кар'єри в житті більшості представників цього знаку це досить хороший і безпечний день, коли можна ризикувати й грати, не зустрічаючи на своєму шляху серйозних перешкод і проблем. Ваші прагнення повинні бути далекоглядними. Милуйтеся їхньою красою, вірте в них і йдіть за ними, куди б вони вас не повели.

Близнюки

Дуже складним буде цей день: очікується низка великих скандалів і викриттів, що може призвести до відставок Близнюків, а також дати поштовх революційним і опозиційним виступам. Вам потрібно попрацювати над зміцненням своїх «тилів», використовуючи з цією метою родинні та сімейні зв'язки.

Рак

Значно змінюється оточення багатьох Раків, з'являється можливість подорожей, які будуть дуже вдалими. А інтуїтивність і комунікабельність дозволять їм виходити на контакти з різними незвичайними людьми. У вас є таланти, ви можете багато чого досягти, але є й недоліки. Якщо ви зможете з ними впоратися і знайдете собі роботу до душі, то ваша кар'єра буде стрімко розвиватися.

Лев

День символізує зростання, розвиток. Леви повинні знати, що сьогодні будь-які починання припускають серйозний розвиток і будуть мати далекосяжні наслідки. Помилка цього дня буде коштувати вам дуже дорого.

Діва

День символізує спокусу. Від привабливих пропозицій голова Діви може піти обертом. Буде дуже важко правильно зорієнтуватися й обрати те, що найважливіше. Медитація і молитва допоможе знайти внутрішню гармонію. Тримайтеся! Скоро відкриється друге дихання. Не забороняється спробувати себе на новому терені.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких чекають зміни до кінця червня 2019

Терези

Цілком ймовірна зміна мети, загальної орієнтації бізнесу, що пройде досить болісно, але згодом дасть непоганий результат. Ділові люди, що народилися під цим знаком, можуть почати реорганізацію своєї справи. Для досягнення своїх професійних цілей не соромтеся використовувати зв'язки.

Скорпіон

День сприятливий для спілкування. Нові приятелі зацікавлять вас чимось незвичайним. Захопившись не на жарт, ви ризикуєте забути про все на світі. Будьте розсудливі, плануйте час, щоб встигнути всюди. Врахуйте, близьким зараз особливо необхідна ваша увага.

Стрілець

21 червня, можливо, настане дуже складний момент, коли багатьом з вас здається, що земля йде з-під ніг. Загальмуються справи, можуть погіршитися стосунки з близькими і колегами, та й настрій впаде до нуля. Тільки без паніки! Плани, які в цей період впадуть, не варто оплакувати: зірки вказують, що вони були нежиттєздатні, тож найрозумніше — подякувати долю і реорганізувати свою справу.

Козеріг

День символізує смирення, підпорядкування, порядок. Можуть виникнути ситуації, в яких інтереси близьких людей будуть у різних площинах. Ймовірне нерозуміння, прагнення підкорити всіх своєю волею. Сімейним Козерогам астролог може порадити не «тиснути» на своїх близьких, бо відсіч, швидше за все, буде цілком гідною, а сварки тільки посприяють подальшому охолодженню стосунків.

Водолій

Багато Водоліїв сьогодні отримають непогану можливість розвивати свою діяльність за кордоном і у зв'язку з цим можливі переїзд або тривала поїздка. Якщо ви візьмете із собою в поїздку близьку людину, то, можливо, зможете поєднати корисне з приємним.

Риби

Ймовірно, що Риби, які мають власний бізнес, отримають низку цікавих пропозицій від партнерів з інших регіонів країни або з-за кордону. Згодом це може вивести справу на вищий рівень. Обговорюючи умови майбутнього співробітництва, необхідно бути вкрай уважними до паперів і документів, бо інакше через них можуть виникнути проблеми.