Гороскоп на 31 липня / znaj.ua

Вранці 31 липня Місяць у Раку «без курсу» дає час відпустити минуле і відпочити. За словами астрологів, це не найкращий час для нових починань і важливих справ.

А вже ввечері молодий місяць у Леві принесе сюрпризи і пригоди. Це відмінний час для веселощів, зміни іміджу і несподіваних подарунків. Починання дадуть імпульс на кілька тижнів вперед, повідомляє "Оракул".

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвала два знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Відео дня

Овен

Ви проведете цю середу більш продуктивно, ніж вчорашній день. У першій половині дня Ви завершите свій поточний проект, і вам одразу ж буде доручено нову роботу від вищого керівництва. Ознайомившись з цим завданням, ви зрозумієте, що ваш бос довірив вам проект, який може стати справжнім проривом у вашій кар'єрі. Ви негайно візьметеся за цю справу, натхненні і горді за себе.

Телець

Сьогодні ви будете занадто багато говорити про себе і відмовитеся вислуховувати проблеми Ваших близьких. Не поводьтеся так, а інакше ви ризикуєте втратити повагу від людей, які дуже цінують вас. У черговій розмові зі своєю половинкою забудьте про себе і запитайте, як почуває себе ваш партнер, і поцікавтеся його успіхами на роботі.

Близнюки

Сьогодні ви поставите перед собою мету подружитися з однією високопоставленою людиною, щоб скористатися її зв'язками для просування вашої кар'єри. У процесі спілкування ви зрозумієте, що ця людина вже звикла, що оточуючі хочуть подружитися з нею тільки у корисливих цілях. Вона не відповість «так» або «ні» на ваш запит про допомогу. Однак, по її незадоволеному виразу обличчя ви зрозумієте, що вона вам не допоможе.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на серпень: астролог назвавши 3 знаки Зодіаку, яким пощастить

Рак

Не варто вдаватися до серйозних змін у ваших стосунках. Просто змініть своє ставлення до вашої половинки. Ви повинні визнати, що ваш партнер доросла і незалежна людина, яка має право на свою особисту думку. Він не дитина, за якою потрібно стежити та наказувати, що робити.

Лев

Сьогодні вам доведеться витримати дуже складну розмову з батьком вашої половинки. Ця людина буде делікатною і тактовною у своїх словах, але ви все одно сильно розлютитесь. Розмова стосується вашої половинки. Ви вдасте, що взяли до відома, але навіть не поділіться цією розмовою з вашим партнером, вважаючи її марною тратою часу.

Діва

Сьогодні ви перетнетеся зі своїм колишнім партнером і у вас прокинуться ностальгічні почуття. Ви довго будете боротися з цими думками. Безсонна ніч в роздумах приведете до рішення, що вам обов'язково потрібно загасити почуття, які знов спалахнули, щоб не нашкодити вашим нинішнім стосункам.

Терези

Сьогодні ви станете лідером одного дуже складного проекту. Не підведіть боса і виконуйте ваші обов'язки як ніколи добре. З перших хвилин спільної роботи ваші підлеглі усвідомлюють, що відтепер ви для них суворий керівник, а не той веселий колега, з яким вони обговорювали останні новини. Примусьте цих людей поважати себе, і це стане ключем до вашого успіху.

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця літа

Скорпіон

Сьогодні ви захочете поміняти в собі абсолютно все: починаючи із зовнішності і закінчуючи Вашою діяльністю. Ви вирушите в Інтернет шукати нову роботу в тих сферах, що затребувані у вашому місті. Але вивчивши ринок праці ви виявите, що ваше поточне місце роботи - найперспективніший варіант, а інші вакансії не такі багатообіцяючі або високооплачувані.

Стрілець

Сьогодні у вас з'явиться можливість втекти зі стін офісу і попрацювати за його межами. Ви досягнете відмінних результатів, виконуючи доручення боса. Він похвалить вас за роботу і запропонує виконувати подібні доручення частіше (а може переведе вас на вищу посаду, і вам не доведеться сидіти в офісі цілими днями).

Козеріг

Ви дізнаєтесь, що штат вашої компанії скорочується. Ви сильно злякаєтеся скорочення і почнете шукати інші варіанти роботи. В Інтернеті ви знайдете одну статтю, яка спонукає вас створити свій власний проект. Коли ви опрацюєте деталі, виявиться, що ваш проект дуже перспективний і незабаром почне приносити вам стабільний незалежний дохід.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи назвали найкращих сім'ї янинів серед чоловіків за знаком Зодіаку

Водолій

Не витрачайте сили і час на спілкування з дурними людьми. Швидше за все мова йде про вашого сусіда, якого просто так не позбавишся. Ви знайдете причину уникнути розмови, але він частенько буде нервувати вас своїми візитами і порожньою балаканиною. Зробіть все, щоб він як можна рідше вас відвідував.

Риби

Сьогодні на вас чекає виснажлива співбесіда. Якщо ви дійсно хочете отримати цю вакансію, поводьтеся як справжній професіонал і не забувайте багато посміхатися. Зробіть кілька компліментів вашому новому босові, будьте чарівні й милі з ним. Намагайтеся лестити, але не надто відкрито. У вас є всі шанси отримати це місце.

Гороскоп на серпень для всіх знаків зодіаку читайте на УНІАН Лайт.