Гороскоп для всіх знаків зодіаку / фото: mynet.com

Якщо на 4 серпня ви не встигли запланувати жодних важливих справ, усе правильно: за прогнозом астрологів, гороскоп на цей день мало підходить для чогось важливого і відповідального. Зірки будуть налаштовувати на мрійливий лад, пробуджуючи фантазію і відволікаючи увагу. Зосередитися на робочих моментах у такому стані буде складно, а зробити помилку – діло нехитре.

Зате цей день ідеальний для спілкування і приємних знайомств. Навіть прості життєві радощі – прогулянка на природі, посиденьки з друзями, смачна їжа – можуть принести вам незабутнє задоволення, проте не перестарайтеся з солодким!, пише 1001goroskop.ru.

Овен

Овен буде весь день намагатися тримати себе в руках, не реагуючи на прикрі непорозуміння. Непорозумінь ж обіцяє бути багато. Оточуючі, як на зло, 4 серпня поводитимуть себе нелогічно і непослідовно. Найцікавіше, що у Овна вийде проявити стриманість. Але напруга в душі залишиться і за день-другий здатна прорватися в якійсь сварці. Тому може, не треба збирати напругу, а відразу розставити всі крапки над «i»?

Відео дня

Телець

Всі спроби звалити на Тельця якісь справи, що не входять в коло його прямих обов’язків, ні до чого не призведуть. Та й до обов’язків своїх Телець буде схильний ставитися не надто відповідально. Зате 4 серпня у Тельця настільки загостряться таланти дипломата, що ця ситуація навряд чи йому зашкодить. День обіцяє пройти спокійно, а вирішення будь-яких проблем з чистою совістю можна відкласти на потім.

Читайте такожСтрільці опиняться в центрі уваги, а на Скорпіонів чекає приємна зустріч: любовний гороскоп на серпень

Близнюки

У Близнюків може народитися грандіозна ідея з приводу перебудови свого будинку. Ідея ця буде хороша, ось тільки втілювати її в життя категорично не рекомендується. 4 серпня Близнюки не схильні переживати з приводу реалістичності своїх задумів, і в творчому пориві цілком можуть замахнутися на знесення опорної стіни або якось ще потоптати всі будівельні норми і правила.

Рак

Усі думки і плани Рака будуть відрізнятися надзвичайною глибиною та яскравістю. І неважливо, що ці ідеї навряд чи колись втіляться в реальність. Ну і що? Помріяти, врешті-решт, теж буває корисно. 4 серпня обіцяє подарувати чимало щасливих хвилин тим Ракам, які володіють творчою фантазією. Втім, і для інших день буде досить непоганий.

Лев

День 4 серпня обіцяє пройти у Лева досить спокійно, але тільки спокій цей буде удаваним. Насправді Леву просто захочеться на час відмахнутися від проблем, пов’язаних з фінансами або стосунками. Іноді така політика закривання очей буває корисною, ось тільки не треба забувати, що самі проблеми при цьому нікуди не зникають, і вирішувати їх все-таки доведеться. Але не сьогодні.

Діва

В душі у Діви вируватиме якщо не котел, то, як мінімум, казанок з протиріччями. З одного боку, їй захочеться бути стриманою, з іншого ж – навряд чи це вийде. Якщо Діва не хоче, щоб у котла в її душі зірвало кришку, то їй не варто намагатися заганяти свої емоції вглиб. 4 серпня Діві краще відразу сказати людині в очі все, що вона про неї думає, ніж намагатися зам’яти ситуацію.

Терези

Зірки гороскопу 4 серпня схилятимуть Терези бездумно плисти за течією, не звертаючи уваги на різного роду проблеми і непорозуміння. Навіть від тих справ, які потребують термінового втручання, теж захочеться відсторонитися. Так до вечора Терези і будуть перебувати в цьому щасливому безтурботному стані. Увечері ж вони можуть з подивом виявити, що проблеми самі собою не вирішилися і нікуди не зникли. Рано чи пізно вирішувати їх все одно доведеться.

Читайте такожАстролог назвав сприятливі дні в серпні

Скорпіон

Скорпіону буде складно утримувати в собі свої емоції та бажання. Ховати голову в пісок і намагатися стримувати свої пориви 4 серпня навряд чи вийде – почуття раз у раз будуть наполегливо нагадувати про себе, так і намагаючись вирватися назовні. Найкраще, що можна цього дня порадити Скорпіону, – це знайти своїм почуттям якийсь безпечний громовідвід. Інакше можна вибухнути!

Стрілець

В душі у Стрільця романтичність найчудеснішим чином буде уживатися з практичністю й ощадливістю. В яких би хмарах 4 серпня не витав Стрілець, десь у глибині його мозку буде сидіти уважний бухгалтер з великими канцелярськими рахунками. Цей бухгалтер і не дозволить замріяному Стрільцю наробити великих дурниць.

Козеріг

У Козерога є хороший шанс збагатити й урізноманітнити свій внутрішній світ. 4 серпня непогано витратити вільний час на спілкування з цікавими людьми на форумах або в реалі, завести нові знайомства. Це тим більш корисно, що до чогось іншого, й особливо до активних дій, день не розташовує. Справи будуть викликати у Козерога апатію і просуватися мляво. Тому на що ще витрачати час, крім як на розмови?

Водолій

Водолія будуть раз у раз долати гострі напади самоїдства і самокопання. Думки раз у раз будуть повертатися до невтішного вердикту: «треба було зробити інакше» і «сам винен». Постарайтеся 4 серпня не надто захоплюватися подібним самобичуванням. Досить просто зробити висновки на майбутнє, щоб більше вже не повертатися до цієї теми.

Риби

В душі у Риб прокинеться активний теоретик, проте розбудити практика у нього не вийде. Весь день Риби ризикують провести в нескінченних роздумах на тему, що, як і в якому порядку їм слід робити. Думок цих буде багато, і всі вони будуть на подив хороші. Шкода тільки, здійснити хоч щось із цих задумів 4 серпня навряд чи вийде.