З'явився гороскоп на 5-11 серпня / фото 2018.pp.ua

Перший тиждень серпня буде дуже насиченим для всіх знаків Зодіаку, адже саме з 5 по 11 число на нас чекає Місяць, що росте.

Це сприятливий час для нових починань, розповіла ТСН астролог Марина Скаді.

ОВЕН

Можете розраховувати на успішне вирішення юридичних справ, матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб та покровителів, особливо серед представників протилежної статі.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

У цей час вам властиве емоційне самоствердження. Ставайте особливо чуйними до знаків уваги, похвалу на свою адресу, прагніть отримати від життя всі можливі радості. Сприятливий час для презентацій, виставок, демонстрації своїх артистичних здібностей та досягнень.

БЛИЗНЮКИ

Успішний тиждень для роботи в безпосередньому контакті з людьми, бо саме зараз ви здатні здобути популярність і довіру народу. Намагайтеся не поринати у свої думки й не фіксуватися на особистих проблемах, інакше ризикуєте не помітити небезпеку.

РАК

Постарайтеся не перевтомлюватися через поїздки й спілкування з великою кількістю людей. Наполегливість у вираженні своїх ідей та інтересів є необхідним фактором успіху в цей період.

ЛЕВ

Це хороший період для кохання, шлюбу, для закріплення дружби з протилежною статтю, проведення презентацій, вечорів, зустрічей. Зростає ваша чарівність та фізична привабливість. Ви можете скористатися цим для встановлення контактів з протилежною статтю як з начальством, так й підлеглими або діловими партнерами.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвавши знаки Зодіаку, які казково розбагатіють

ДІВА

Хороший період для ділових переговорів, отримання знань, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів. Вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, піти на роботі на деякі нововведення, оптимально організувати використання розумового потенціалу ваших співробітників.

ТЕРЕЗИ

Період сприятливий для привернення уваги впливових осіб до своїх справ. Від них можна очікувати розуміння, допомоги та підтримки, в тому числі матеріальної та фінансової. У програші ви не залишитеся, якщо укладете в цей період угоду, підпишете контракт.

СКОРПІОН

Проявляйте пристрасть у всьому, що вами планується та замислюється. Ви стаєте більш активними, ніж в інші періоди, більш критичними, нетерпимими, примхливими. Тільки зусилля волі допомагає виходити з кризових станів. Посилюються сумніви, недовіра й підозрілість. Треба не піддаватися ревнощам і не подавати приводів для них.

СТРІЛЕЦЬ

Проявляється схильність до ризику, демонстрації власної відваги. Ви здатні легко захопити, заразити ентузіазмом, але цей ентузіазм недовговічний та поверховий. Покращується самопочуття, що добре позначається на фізичній формі. Зростає потреба в русі, спортивних заняттях, фізичній роботі. 

КОЗЕРІГ

Період виправлення помилок, після чого ви зможете вирушити далі й досягати результатів. Ви відчуваєте потребу у визнання ваших талантів, здібностей і найголовніше — ваших зусиль і досягнень. Ви схильні до розчарування і зневіри, якщо ці почуття невиправдані. Ваші досягнення очевидні, але навіть якщо ними демонстративно не захоплюються і не марнують похвали на свою адресу, не повинне страждати ваше самолюбство й занижуватися самооцінка.

ВОДОЛІЙ

Особливо важко протікає ділове спілкування з представниками протилежної статі. Гонитва за задоволеннями заважає вам працювати. Не допускайте перевитрати бюджету. Відкладіть укладення угод та договорів, підписання важливих паперів, залагодження юридичних питань.Не варто звертатися до офіційних інстанцій, краще відмовитися від урочистих прийомів, світських вечорів.

РИБИ

Заглибленість у себе нерідко заважає виконанню робочих обов'язків, оскільки призводить до неуважності та сповільненості реакцій. Схильність до спогадів, аналізу минулих подій. Вас цікавлять не тільки свої емоції та власні вчинки, але і все, що відбувається в житті інших людей. Ваш настрій надмірно містичний: вам здається, що все, що відбувається з вами та вашим оточенням, має таємний сенс, що світ сповнений знаків і символів.

Раніше астролог Тамара Глоба склала прогноз на серпень 2019 року для всіх знаків Зодіаку. Вона виділила два знаки - Скорпіонів і Риб, - на яких, за її словами, чекає успіх в останній місяць літа.