Гороскоп обіцяє удачу п'яти знакам Зодіаку / фото з відкритих джерел

Астрологічний прогноз на 5-11 серпня 2019 року дав знаменитий астролог Павло Глоба.

Він виділив кілька знаків Зодіаку, на яких, за його словами, чекає успіх цього тижня, передає SlovoFraza.

Близнюки

Перші два дні тижня будуть дуже позитивними для представників цього знаку Зодіаку. Це буде ідеальний час для подорожей, зміни обстановки, нових знайомств в інтернеті, а також для грандіозних покупок. Настав час зробити самим собі щось приємне та корисне. Можна зайнятися особистими справами, спробувати знайти нову роботу або захоплення.

Відео дня

Лев

У Левів буде аж чотири дуже сприятливі дні — понеділок, вівторок, а також 9 і 10 серпня. У ці дні їм краще не ухилятися від роботи й зосередитися на нових справах. Цього тижня Леви можуть стати більш впевненими у собі, більш харизматичними і привабливими. Це дуже добре позначиться на любовній сфері, на успіхах у флірті і знайомствах.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповіла, що чекає на кожен знак Зодіаку

Діва

У Дів цей тиждень буде ідеальним для кохання та романтики. Це стосується не тільки тих, хто вже знайшов другу половинку, але й тих, хто цим зайнятий прямо зараз. Що стосується сімейних стосунків, то в них на Дів чекає велике везіння, однак не варто квапити події та втрачати голову.

Терези

У Терезів цього тижня буде багато нових можливостей, а також гарний настрій та успіх. Астролог зазначає, що у Терезів може вийти сильно змінити своє життя на краще. Для цього буде потрібно трохи сміливості, віри в себе й везіння, яке прогнозується 9 і 10 серпня.

Водолій

У представників цього знаку Зодіаку тиждень може видатися дуже насиченим і позитивним. 5, 6, 9 та 10 серпня на Водоліїв чекає велике везіння, причому у всіх сферах життя.

Раніше астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня.