Астролог дав прогноз на 16 серпня / фото slavdelo.dn.ua

16 серпня намагайтеся краще контролювати свої слова та вчинки, щоб не спровокувати конфлікти, радять астрологи.

Крім того, 16 серпня не варто займатися серйозною роботою або брати участь у ділових переговорах, передає слова астролога Павла Глоби SlovoFraza.

Овен

На народжених під знаком Овна повний місяць у серпні 2019 року чинитиме достатньо сприятливий вплив – ви станете більш цілеспрямованими й напористими. Чим більше у вас буде енергії, тим більше грошей ви зможете заробити (або отримати з інших джерел). Правда, чи затримаються ці гроші в гаманці – велике питання. При такому положенні планет ви схильні їх розбазарювати. Зможете не піти на поводу в планет – зберете пристойну суму, яку витратите на щось дуже важливе й потрібне.

Відео дня

Тілець

Тільцям доведеться подолати чимало перешкод, щоб довести не тільки іншим, а й собі, що ви сильна, цілеспрямована людина. Не опускайте руки: завдяки планетам, які зараз будуть надавати підтримку, ймовірність досягти успіху висока. Зберіть волю в кулак та йдіть напролом до мети. Якщо знадобиться допомога, можете розраховувати на підтримку близького друга.

Близнюки

Близнюки в цю повню будуть сповнені енергії та ентузіазму. Можете братися за нові справи: навіть найскладніші завдання під силу, якщо ви проявите терпіння. Виходьте за звичні рамки – пробуйте те, на що досі не наважувалися. Чудовий час, щоб заявити про себе: оновіть та надішліть резюме потенційним роботодавцям, вам забезпечено їхній інтерес; почніть рекламувати свої послуги через соціальні мережі – це приверне багато нових клієнтів.

Рак

У народжених під знаком Рака зірки будуть впливати на сектор грошей. Якщо вам потрібна фінансова допомога – для старту власної справи, великої покупки, оплати відрядження, – вона буде вам надана. Причому, швидше за все, вам навіть просити не доведеться – самі запропонують. Ймовірно, втім, що матеріальну допомогу будете робити ви – наприклад, колезі. У період повного місяця ймовірне отримання незапланованої суми – як подарунок або аванс за роботу.

Лев

Планети, які скупчилися у вашому знаку, немов говорять: "Мрійте, і ваші мрії збудуться!" Це дійсно так, але будьте акуратні й точні, формулюючи бажання. Ретельно підбирайте слова й уникайте двозначностей. Зірки посилять ваші й без того не маленькі амбіції. Друга половина серпня – вдалий час для здійснення сміливих новаторських проектів, започаткування власної справи. Якщо йдеться про надання послуг, то вони виявляться дуже затребуваними, інтерес клієнтів буде зростати, як на дріжджах.

Читайте такожПовня 15 серпня: що не можна робити та як "осетровий" місяць вплине на знаки Зодіаку

Діва

Планети радять у серпневий повний місяць та після нього звернути увагу на власне здоров'я. Це чудовий час, щоб позбутися шкідливих звичок, почати бігати вранці або записатися у фітнес-зал. В особистих стосунках уникайте сварок та порожніх суперечок з близькими людьми. Використовуйте цей час, щоб вирішити сімейні протиріччя, поставити жирну крапку в тривалому і виснажливому конфлікті.

Терези

Якщо ви хочете досягти якоїсь мети найближчим часом, вам доведеться ризикнути. Ризик при такому положенні планет – справа благородна. Найнеймовірніші авантюри можуть принести прибуток й навіть славу. Інвестиції виявляться вигідними, придбаний лотерейний квиток – виграшним. Найбільший успіх у цей період очікує на тих, чия діяльність пов'язана з творчістю – муза буде поруч, вона "нашепче" вам приголомшливі ідеї!

Скорпіон

Спілкування з протилежною статтю у Скорпіонів в момент повні й після неї буде викликати виключно позитивні емоції. При такому положенні планет дуже часто зав'язуються романи за листуванням. Зверніть увагу на того, хто "постукає" в друзі в соціальних мережах: у вас багато спільних інтересів, схожі погляди на життя і сім'ю. Але ви не дізнаєтеся про це, якщо не дасте співрозмовнику шанс, залишивши без відповіді його перше повідомлення. "Привіт, як справи?" – запитає він. Так, банально! Але далі може бути цікавіше і незвичніше...

Стрілець

Ви схильні  до екстравагантності, безладних вчинків, надмірних витрат. Проте є велика ймовірність у цей час поправити свої фінансові справи за рахунок протилежної статі: якщо ви заміжня, то йдеться про кар'єрне зростання другої половинки. Їй можуть підвищити зарплату, вона знайде підробіток, а зароблене витратить на потреби сім'ї або на вас особисто. Якщо ви самотні, то ймовірна зустріч з вельми заможним чоловіком, який вразить щедрістю у процесі залицяння.

Козеріг

У Козерогів повний місяць і два тижні після нього – чудовий період для розвитку особистих стосунків. Дуже ймовірно, що у другій половині серпня ви закохаєтесь "з першого слова". Вас оточать турботою й увагою, а через кілька місяців запропонують обмінятися обручками. Дорогі Козероги, не пропустіть останні тижні літа – не сидіть у чотирьох стінах.

Водолій

Нинішній повний місяць проходить у знаку Водолія, а отже, нудьгувати вам не доведеться. Так, наприклад, стосунки, які почалися нещодавно, зазнають істотних змін. Спочатку здасться, що роман ось-ось закінчиться, так і не розгорівшись. Але потім стане ясно, що тимчасове охолодження приносить позитивні плоди. Симпатія перетвориться на щось більше, вельми схоже спочатку на закоханість, а потім – і на кохання.

Риби

Рибам не варто через повний місяць відкладати заплановані поїздки. Подорожі, намічені на цей час серпня, складуться вдало, обіцяють зірки. Якщо ви нікуди не збиралися, цілком ймовірно, що можливість кудись поїхати хоча б на кілька днів з'явиться раптово, не упустіть її. Далеко від дому ви зможете абстрагуватися від проблем й обзаведетеся цікавими друзями.