Обов'язково віддайте борги, якщо вони у вас є / znaj.ua

До кінця літа залишилося всього два тижні. Саме час задуматися над тим, як з користю провести їх.

Що потрібно обов'язково зробити до кінця серпня кожному знаку Зодіаку розповіла експерт, переможець російської «Битви екстрасенсів» Мехді Эбрагими Вафа, пише "СтарХіт".

ОВЕН

Обов'язково віддайте борги, якщо вони у вас є. Вересень - це не лише перший місяць осені, це ще і за старим обчислення на Русі початок Нового року, а в Новий рік з боргами вступати не варто. Рекомендую в принципі всім знакам зодіаку розрахуватися з кредиторами, а особливо Овнам, так як від них осінь потребує великих вкладень. Гроші вам знадобляться на купівлю чогось необхідного і не дешевого.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши 3 знаки Зодіаку, від яких удача відвернеться у вересні

ТЕЛЕЦЬ

Вирішіть для себе остаточно, яким шляхом ви йдете: по тому, який обирає серце чи розум. Більшою мірою питання стосується особистих взаємин. Період у вас неоднозначний. Не мучте себе, осінь нагородить вас позитивними емоціями. Думайте про хороше!

БЛИЗНЮКИ

Ваша туга і депресія, якщо вони затягнулися, скоро пройдуть. Згадайте про те, що ви потрібні собі та оточуючим. Дуже вчасно буде поїздка до моря. Можливо, лише на три дні. Можливо, в самоті. Але вам як ніколи необхідна зона усамітнення і комфорту, щоб відновити колишній баланс і силу. Емоційне виснаження не призведе до результатів ні в одній сфері. Набирайтеся сил природи.

РАК

Те, що вам необхідно — налагодити стосунки з близькими. Це можуть бути діти або батьки. Ви не можете гармонійно існувати в самоті. Ви створені для сім'ї. Розуміння з боку близьких — запорука вашого успіху у всьому. Тому, якщо у вас є непорозуміння з кимось із рідних чи близьких друзів, усуньте його. Зробіть перший крок назустріч, навіть якщо він не принесе миттєвого результату. Незабаром все налагодиться. Не переживайте, але й сидіти склавши руки не варто.

ЛЕВ

В гонитві за своїм щастям ви щось упустили. Немає відчуття, що чимось знехтували? Можливо, забули про тих, хто вам допоміг одного або надав підтримку в потрібний момент? Якщо є така підозра, не зволікайте, спробуйте виправити ситуацію. Гордість — не кращий порадник, коли мова йде про справедливість. Ви ж самі поважаєте тільки сильних духом, стійких, так будьте такими по відношенню до інших, і визнайте свої помилки, навіть якщо це дуже важко прийняти. Восени буде дуже гарну пропозицію по роботі. Не втрачайте шансу!

ДІВА

У вас спокійний розмірений темп життя. Ви довго до цього йшли і нарешті прийшли. Все розташовує до затишку в домі, гармонії всередині і взаєморозуміння з близькими. Якщо все так, то просто насолоджуйтеся. Якщо в чому-то відчуваєте провал — не поспішайте змінювати щось кардинально. Якщо справа пов'язана з ризиками — не ризикуйте. Не давайте великих грошових сум в борг, не робіть внески, не купуйтеся на легкі гроші. Все, що пов'язано з грошима, не варто реалізовувати в серпні. Зима в цьому сенсі має більше.

ТЕРЕЗИ

До кінця місяця обов'язково відвідайте місця сили. Це може бути дуже відоме місце, а може і ні. Головне — знайти час, щоб залишитися наодинці з самим собою і чимось вічним. Сили вам знадобляться! Велика ймовірність, що разом з осінню прийдуть домашні клопоти (наприклад, у вигляді ремонту), а це вимагає сил, чималих сил, але головне, що результат виправдає всі ваші витрати.

СКОРПІОН

Зараз час для «кроку вперед». Хтось зважився на важливий крок у коханні, хтось обрав нове творче спрямування, а хтось загорівся ідеєю відкриття власного бізнесу. Так, кінець літа — хороший час для того, щоб грунтовно підготуватися до нового періоду. Бережіть нерви, так як літо було не з легких. Думайте позитивно і знайте, що у ваших руках не тільки ваше благополуччя, ви — центр для всіх людей, які вас оточують. На вас орієнтуються і вас поважають саме за лідерські якості.

СТРІЛЕЦЬ

Ніяких поїздок. Украй несприятливий час для тривалих відряджень. Утримайтеся, якщо можете уникнути далеких доріг. Особливо рекомендую не ставити на перше місце кар'єру і особисті інтереси. Зараз як ніколи сприятливий період для сердечних справ. Так що, якщо на кону нерви коханої людини або вигідну пропозицію з'їздити у відрядження — вибирайте рідних і коханих. Осінь дасть вам шанс реалізуватися з найменшими ризиками і втратами!

КОЗЕРІГ

Якщо ставити питання: що зробити до кінця серпня, то відповідь — зайнятися своїм здоров'ям. Більше перебувати на природі, згадати про прогулянок, бігу, зарядці. Хороший привід спробувати позбутися від шкідливих звичок. А чого не робити? Не захоплюватися чужими проблемами. Зосередитися виключно на собі, всупереч нестримному бажанню всім і у всьому допомагати. Це ви завжди встигнете, а зараз варто уникати витрати життєвої енергії. Питання здорового харчування теж актуальне. Йдуть їсти більше зелені, білка і раджу свіжовичавлений сік, особливо грейпфрутовий.

ВОДОЛІЙ

Одна порада: змінити гнів на милість там, де це є можливим. Чому? Тому що ви натура захоплена, цілеспрямована, і можете не помітити в поспіху, як ненароком «перегинаєте палицю». Ваш характер — ваша перевага, але м'якість, поступливість можуть зіграти зараз вам тільки на руку. Якщо поруч з вами (припустимо, в підпорядкуванні) є вірні і віддані люди, згадайте про «пряник», відкладіть «батіг». Все добро повернеться бумерангом в найкоротші терміни. Якщо побачите, що саме зараз комусь необхідно протягнути руку допомоги, зробіть це.

РИБИ

Немає нічого прекраснішого, ніж засинаючи, розуміти, що зробив абсолютно все. Це зараз про вас. Максимум — ось що треба. Не шкодуючи сил, выкладывайтесь на всі 100 відсотків. Вдома, на роботі, віддавайтеся пригодам. Все, з чим ви зустрінетесь до кінця місяця потребує повної віддачі, концентрації і фантазії. Не бійтеся ризикувати, не бійтеся експериментувати, радитися, просити... Удача на вашій стороні. Відпочити можна буде і в кінці року. Якщо виберете шлях легше і простіше, то можете втратити перспективу у подальшому. Не шкодуйте себе заради справи!