Астрологи назвали 5 самих шкідливих знаків Зодіаку серед чоловіків / фото slovofraza.com

Чоловіки бувають настільки капосними, що життя з ними стає випробуванням для будь-якої жінки.

Астрологи розповіли про п'ять знаків Зодіаку, з якими складно знайти спільну мову, передає SlovoFraza.

Рак

Раки — ті ще вереди. Вони дуже милі, але якщо їм щось стукнуло в голову, то їх не зупинити. Свою ідею вони не просто будуть просувати, а зроблять найважливішою для всієї родини. Вони повісять на холодильник нагадування й будуть набридливо наполягати на своєму доти, поки кожен не прийме їхню точку зору. З ними краще завжди погоджуватися, бо Раки беруть змором. У своїй упертості вони можуть змагатися з Тільцями, Овнами й Козерогами, істотно перевершуючи їх у деяких аспектах. Зацикленість Раків на собі часто не знає меж, що страшенно дратує їхніх дружин та близьких. Це один з найбільш егоїстичних знаків Зодіаку.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні: астролог розповів, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку 16 серпня

Діва

Діви можуть стомити кого завгодно своїми нескінченними правилами та занудством. Вони чистюлі, обожнюють порядок і люблять, коли все в будинку та в сім'ї підпорядковано якомусь статуту. Вони важко сприймають зміну правил, тому що їм потрібні стабільність та спокій. Якщо порушення правил стосується фінансової сторони сімейного життя, то капосність Дів переходить всі межі. Вони будуть пиляти свою дружину за «марнотратство» стільки, скільки не зможе ніхто інший. Якщо це не спрацює, вони можуть просто образитися. Поки на них не крикнеш, вони не зрозуміють, що перегнули палицю. Головне — не перестаратися.

Скорпіон

Скорпіони — першокласні скиглії й зануди. Так, вони прекрасні за багатьма параметрами, але часом стають настільки нестерпними, що хочеться кричати від безвиході. Змінити їх, само собою, не вийде, тож доведеться тільки терпіти. З іншого боку, це не такий вже великий мінус, якщо ти дійсно кохаєш людину. Представники цього знаку Зодіаку люблять посперечатися. Вони сперечаються з дружиною, з дітьми, з батьками. Переконати їх у чомусь неможливо. Вони просто мають рацію, і все. А ще вони мстиві, тож якщо чоловік-Скорпіон пригадає вам помилки п'ятирічної давнини, то не дивуйтеся. Ці вереди не забувають нічого і ніколи.

Водолій

Особисті бажання у Водоліїв завжди у пріоритеті. Вони будуть наполегливо домагатися свого, навіть якщо це суперечить інтересам всієї родини. Якщо ж дружина висловить незгоду або невдоволення, Водолії поскаржаться всім, що дружина їх обмежує. Крім того, всі Водолії — природжені ревнивці й власники. Вони дуже дбайливі, але іноді перегинають палицю, намагаючись контролювати свою дружину скрізь та у всьому. Ця вередливість не через нестачу самовпевненості: просто такими Водоліїв зробив Всесвіт.

Риби

У чоловіків цього знаку часто змінюється настрій, а життя з ними схоже на постійний біг з перешкодами. Це ті самі чоловіки, які затримуються в гаражі, ходять на футбол частіше за інших, розважаються з друзями. Левова частка вередливості виходить із їхньої скритності. Вони воліють не розповідати про свої плани. Риби впевнені у своїй правоті, що б не трапилося. Якщо вони припустилися помилки, вибачень можна не чекати. Роз'яснювальні бесіди ні до чого не призводять. Цих чоловіків можна любити, але доведеться звикнути до їхніх дивацтв.

Раніше астрологи виділили шість знаків Зодіаку серед жінок, з якими чоловікам буде важко у шлюбі.