Астролог прогнозує "час любові" / фото tv.ua

Гороскоп 2019 розкаже, кому з представників зодіакальних сузір'їв вдасться впоратися з усіма негараздами і ударами долі, які їм уготовали планети, вже до кінця вересня.

Відомий астролог Павло Глоба виділив всього три знаки Зодіаку у своєму астрологічному прогнозі на перший місяць осені, пише "РБК Україна".

Терези

Читайте такожЩасливчики - Леві і "лузери" - Близнюки: гороскоп на тиждень 2-8 вересня

Відео дня

Астролог радить Терезам хапатися за будь-яку можливість, тільки так їм вдасться досягти успіху у вересні. Якщо присвятити якомога більше часу праці, у справах, обов'язків по будинку і на роботі, зірки обіцяють Терезам значні грошові надходження, підвищення, вдалі угоди. При цьому астролог радить довіряти тільки собі у вересні, тому що люди можуть стати черствими і злими стосовно Терезів.

Скорпіон

У вересні 2019 Скорпіони нарешті зможуть втілити свої мрії в реальність. Астролог радить одного разу піймавши хвилю вже не зупинятися на досягнутому. Так що краще "натиснути на педаль газу сильніше. Біла смуга для цього знака почнеться і у сфері кохання. Астролог радить Скорпіонам впоратися з властивою їм імпульсивністю, щоб не порушити крихку гармонію у стосунках.

Водолій

Для Водоліїв період великої удачі почнеться в другій половині вересня, а особливо це торкнеться амурної сфери. Можна буде сміливо планувати спільні справи на майбутнє і призначати романтичні побачення на кінець місяця. Пошуки любові теж увінчаються успіхом, якщо Водолії стануть досить відкритими і товариськими. Астролог радить приділяти особливу увагу деталям, оскільки диявол криється саме в них.