Астролог назвав невдах вересня / replyua.net

У вересні доля найбільше буде бити по Рибах, Дівах, Стрільцях і Близнюках.

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Жорсткий тау-квадрат між планетами, перш за все, буде негативно впливати на рухомі знаки Зодіаку, тому важко буде чотирьом знакам", - зазначив астролог.

Відео дня

За словами Росса, головні невдахи місяця - Риби. Їх можуть обманювати і зраджувати, бо їм не варто нікому довіряти в цей період. Особливо несолодко буде Рибам у другій половині вересня.

"Нептун управляє Рибами, і він буде в з'єднанні з Чорним Місяцем. Тому в цьому місяці Риби можуть зануритися в пучину хаосу: вони можуть підсісти на наркотики чи алкоголь. Це час, коли Риби можуть піти по темному шляху, керуючись жагою наживи. Тому на них чекають великі розчарування і зради. Рибам не можна нікому сліпо довіряти. Вересень буде місяцем обману для цього знаку Зодіаку", - попередив експерт.

Згідно з гороскопом, також дуже складний місяць буде у Дів.

"Їм категорично заборонено у вересні укладати важливі фінансові операції, оскільки партнерські проекти та угоди можуть призвести до розчарувань, смутку і великих втрат. Можуть проявитися руйнівні тенденції, які застануть Дів зненацька. І оскільки саме в Діві буде зберігатися складний аспект Марса до Венери, це буде час шлюборозлучних процесів. На Дів може чекати громадський осуд, невдоволення начальства ними, тому їм потрібно готуватися до складнощів у справах", - зазначив Росс.

Читайте такожУ вересні 2019 пощастить п'яти знакам Зодіаку - прогноз астрологів

Третім знаком, якого чекає важкий місяць, стане Стрілець. За прогнозом астролога, у Стрільців у вересні може почати стрімко валитися репутація, а далекі подорожі і пригоди можуть призводити до масштабних нещасних випадків, ДТП.

"У цей час Стрільцям категорично не можна їхати за кордон, в тому числі вирушати на заробітки в іншу країну. Краще з цими поїздками почекати, оскільки, наприклад, відправившись на заробітки, вони можуть потрапити в руку до нечесних роботодавців, в результаті чого Стрільців просто кинуть. Переїзди і зміна місця проживання теж стануть вкрай несприятливими. Обережними потрібно бути з інвестиціями і покупкою нерухомості, оскільки всі ці операції можуть вийти Стрільцям боком. Стрільців можуть серйозно обдурити і обікрасти у вересні", - заявив Росс.

І замикає четвірку знаків-лузерів Близнюки. За словами експерта, на них чекають неприємності на роботі і в плані фінансів.

"Вони будуть кидатися, можуть раптово зірватися на заробітки за кордон, але всі ці спроби будуть марними й не виправдають їхніх очікувань. Близнюкам краще утриматися від таких поїздок і не ризикувати. Також вони можуть накликати на себе неприємні конфліктні ситуації через свої любовні походеньки, тому Близнюкам краще не зраджувати, бо це легко може розкритися саме у вересні", - попередив Росс.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.