Астролог радить Зеленському планувати зустріч з Путіним після 14 вересня / фото УНІАН

Якщо із зустріччю Володимира Зеленського та Дональда Трампа є якась ясність, враховуючи, що президент США запросив Зеленського у Вашингтон, то зустріч українського президента з Володимиром Путіним поки що не намічається.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"Зірки кажуть, що Трамп у будь-якому випадку після першої зустрічі із Зеленським назве його своїм другом, лясне по плечу і скаже, що Зеленський – класний. І початок таким дружнім відносинам вже покладено – між американським та українським президентами відбулася телефонна розмова, коли Трамп привітав його з успіхом на парламентських виборах", - заявив астролог.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши наступну жертву Путіна

За його словами, найкращий час для зустрічей і переговорів на важливі для України теми – друга половина вересня.

"Меркурій буде з'єднуватися з Венерою в зодіакальному знаку Терези. Це – найсприятливіший час в цьому році для знаходження компромісів і нових точок дотику", - пояснив експерт.

Тому Росс радить Зеленському планувати зустріч з Володимиром Путіним (якщо вона буде на порядку денному) після 14 вересня.

"Хороший період, коли два Володимири могли б зустрітися з користю для справи, триватиме до 3 жовтня. Ідеальний варіант – зустріч 14 вересня", - сказав астролог.

Судячи з гороскопу, Зеленський найсильніший в неофіційних переговорах, "без краваток".

"Він може сісти десь на сходинку, в машині й провести плідну розмову. Адже Водолій, яким є за знаком Зодіаку Володимир Зеленський – це неформальний знак Зодіаку. Тому найбільшого успіху в переговорах Зеленський може добитися в неформальній обстановці, наприклад, де-небудь на рибалці", - резюмував він.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку. Він назвав чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками місяця.