З'явився гороскоп на сьогодні, 7 вересня / фото slovofraza.com

7 вересня – сприятливий час для виконання домашніх завдань та обов'язків. Продумані кроки сьогодні багатьом допоможуть досягти успіху в справах і збільшити свій дохід.

Однак намагайтеся не звертати увагу на заздрість або критику друзів та партнерів, йдеться у гороскопі Павла Глоби на сьогодні, 7 вересня. Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

7 вересня ви можете постраждати від шахраїв та злодіїв, а також стати мішенню пліток й обману. Не вірте отриманій інформації та не вступайте в полеміку. Є небезпека й окультного впливу на вас.

Відео дня

Тілець

Не скупіться ні в матеріальному, ні в духовному плані, а найкраще затаїться, обмежте контакти. 7 вересня явно не ваш день. Проти вас готовий озброїтися цілий світ. Тим не менш, уникайте сварок.

Близнюки

Цей день доречний для серйозної роботи, капіталовкладень. Можливе отримання доходу. Не діліться зайвою інформацією про себе, це тільки породить плітки й заздрість.

Рак

Можливі головні болі, спазми, дратівливість. Погане самопочуття може стати причиною сварок та скандалів, а також травм. Будьте обережні за кермом. Прийняття рішень відкладіть на інший день.

Лев

Можливе отримання приємних звісток від старих знайомих. Ймовірне відновлення перерваних стосунків, є шанс знайти спільну мову з тими, з ким довго не вдавалося порозумітися. Можуть знайтися давно загублені речі.

Читайте такожАстрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає справжнє щастя до кінця 2019 року

Діва

Чудовий день. Прилив сил, рішучість, інтуїція — все буде працювати на вас. Та й самі ви будете сповнені шарму й чарівності. Ймовірне укладання вигідних угод, день підходить для початку комерційної діяльності.

Терези

У цей день самопочуття буде неважливим, можливе загострення хронічних хвороб. У справах можливі затримки, перешкоди, нерозуміння. Можуть виникнути фінансові проблеми. Не слід робити серйозних покупок.

Скорпіон

Імпульсивність, дратівливість можуть призвести до травм та сварок. При роботі з технікою й за кермом потрібно проявляти особливу обережність.

Стрілець

У цей день, незважаючи на його насиченість, постарайтеся бути трохи осторонь від того, що відбувається. Не починайте нові справи й не заводьте знайомства, вони виявляться перспективними тільки на перший погляд.

Козеріг

Деяка дратівливість, надмірна критичність до інших й агресивність можуть створити певні проблеми у стосунках. 7 вересня потрібно бути делікатнішими та уважнішими до інших, особливо до партнерів.

Водолій

Не сперечайтеся із жінками, начальством та колегами, не сваріться із сусідами, інакше ви можете вступити з усіма ними у серйозну конфронтацію. Займіться рутинними справами. У вирішенні проблем вам допоможуть люди старшого віку.

Риби

7 вересня ви можете легко стати жертвою обману або шахрайства, а також завести знайомство з людиною, яка в подальшому стане джерелом ваших проблем. Є ймовірність того, що хтось з вашого оточення, нехтуючи своїми прямими обов'язками, перекладе відповідальність на вас.