З'явився гороскоп везіння на осінь / фото slavdelo.dn.ua

Астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, для яких нинішня осінь залишить вагомий слід у житті.

Комусь зі знаків зміни підуть на користь. А для окремих представників знаків, як каже астролог, життя стане кардинально іншим, повідомляє Діалог.UA.

Риби

Рибам зірки обіцяють везіння цієї осені, яке буде переслідувати їх у всіх сферах життя. Тим, хто перебуває у шлюбі, Павло Глоба обіцяє поліпшення взаємин, гармонію і сімейний затишок. Рибам, які ще не зустріли свою другу половинку, зірки обіцяють доленосну зустріч.

Відео дня

Також щасливі Риби відчують прилив неймовірної бадьорості й життєвої енергії - це відмінний період для нових починань та звершень.

Читайте такожАстрологи назвали найуспішніших жінок за знаком Зодіаку

Близнюки

Близнюки зможуть поглянути на світ по-новому. Перед ними відкриються можливості, які раніше були недоступні. Зірки готують Близнюкам низку цікавих зустрічей і важливих знайомств. Можливо, ви зустрінете нового ділового партнера чи знайдете вірного друга і супутника життя.

Астролог рекомендує Близнюкам не замикатися в собі цієї осені, сміливо йдучи за покликом свого серця.

Терези

Астролог радить Терезам відпустити всі образи та гнів, які вас гнобили останнім часом. Якщо ви зможете це зробити, восени для вас настане довгоочікуваний спокій,  умиротворення та приємні душевні вечори. Ви з насолодою почнете дивитися на своє життя, роботу і хобі. Для Терезів ця осінь - прекрасний час для того, щоб проявити свої нові таланти.

Стрільці

Стрільці дуже часто переймаються через дрібниці та намагаються сподобатися оточуючим. Цієї осені ви зможете зняти рожеві окуляри і нарешті зрозуміти, що бути для всіх білим і пухнастим просто неможливо, та й не потрібно.

Стрільці навчаться грамотно розподіляти свій час, а тому у них з'явиться можливість зайнятися своїми здоров'ям і зовнішністю.