Повний місяць настане 14 вересня / фото pixabay.com

Кожне повний місяць — це важливий день, який може принести щастя, а може вичавити з людини всі сили.

Астрологи SlovoFraza розповіли, як зустріти повний Місяць у вересні 2019 року.

Повний місяць у вересні: коли, в якому знаку Зодіаку

У першому місяці осені повний місяць настане 14 числа — в суботу. І за всіма прогнозами день буде непростим: Місяць на піку енергетики й в складному аспекті із Сонцем, знак Зодіаку Риби не врівноважить ці обставини, а лише додасть невизначеності, та й інші небесні тіла поєднуються між собою досить напружено.

Відео дня

Читайте такожЖиття чотирьох знаків Зодіаку кардинально зміниться восени - прогноз астролога

Що можна робити на повний Місяць у вересні: поради астрологів

Астрологи пропонують почати з приємного: хоча повня 14 вересня пройде не без ризиків, сумувати або опускати руки не можна.

Відпочивати й піклуватися про себе. День для таких планів хороший — у суботу багатьом людям простіше приділити час здоров'ю та самопочуттю. Можна зайнятися хобі, зустрітися з приємними людьми, влаштувати собі день релаксу або записатися нарешті до потрібного лікаря, не пошкодувавши часу, — орієнтуватися потрібно на свої уподобання.

Присвятити час творчості й прекрасному. Якщо не хочеться весь день винаходити собі дозвілля, можна помедитувати, зайнятися саморозвитком, розширити свої горизонти й пізнання.

Займатися звичними побутовими питаннями. Це рядові покупки, рутинні обов'язки на роботі чи вдома, маленькі приємні дрібниці, справи вихідного дня зразок прання-прибирання. Такі дії не допоможуть накопичити завдань на величезний список, навпаки, скоротити його на кілька пунктів.

Вирішивши відпочивати весь день, не можна впадати у крайності. Бездіяльність, нескінченне перегортання новинних стрічок або сторінок у соціальних мережах, перемикання каналів — все це навряд чи можна вважати повноцінним відпочинком. Краще вже виспатися, якщо сил правда бракує. Дозвілля потрібно зробити наповненим: якщо хочеться полежати й подивитися телевізор, нехай це буде хороший фільм, а не рекламні ролики.

Не рекомендується ускладнювати стосунки з близькими. Не варто влаштовувати сцени ревнощів, роздумувати над тим, чи не був шлюб помилкою, кого з двох кандидатів в парубки кликати на побачення, хто помилявся під час недавньої сварки, і так далі. Докопатися до істини не вийде, а ось зіпсувати стосунки на рівному місці — дуже навіть запросто.

Плекати шкідливі звички. У такий день все негативне отримає потужний закріплює імпульс. Тому не варто трохи що тягнутися по сигарети, зайву булочку або ігрову приставку: все добре в міру, без звикання і залежності.

Давати обіцянки. Цього астрологи теж радять 14 вересня не робити. У цей день Риби візьмуть верх над енергетичним піком Місяця, стане дуже важко оцінити власні сили й можливості, але легко зробити помилку. Заздалегідь ці зобов'язання будуть сковувати вас надалі, не залишать простору для маневру, а можуть навіть стати причиною конфлікту, зірваних строків або інших неприємностей.

Повня 14 вересня: що чекає на кожен знак Зодіаку

Овен

Подумайте сьогодні про нестандартні шляхи вирішення нагальних ділових проблем. Чим оригінальнішим буде метод, тим вищі ваші шанси на успіх.

Тілець

В цей день зірки рекомендують не ухилятися від роботи, а виконати необхідний мінімум, після чого зі спокійною совістю можете відпочити.

Близнюки

Цей день відкриває перед вами непогані перспективи. Зараз у вас є все для того, щоб домогтися поставленої мети.

Рак

Завтра доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб реалізувати свої плани. Але ваша мета явно варто того, щоб викластися на повну.

Лев

Небувала активність й підприємливість принесуть заслужений успіх. Ви зможете стати натхненником дуже перспективного проекту.

Читайте такожП'ятниця 13-е: астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку вона вплине

Діва

Якщо завтра ви не перестанете зловтішатися, то ви можете втратити прихильність близької людини. Не створюйте собі проблем на порожньому місці.

Терези

Завтра ви переконаєтеся у правильності обраної дороги. Не зменшуйте обертів, досягайте поставлених цілей, ви зможете, потрібно лише повірити в себе.

Скорпіон

Якщо ви твердо впевнені у правильності прийнятого рішення і якщо ви довіряєте своїй інтуїції — не дозволяйте нікому збити вас з обраного шляху.

Стрілець

Не поспішайте завтра братися за роботу із самого ранку. Обговоріть з колегами плани на майбутнє, повірте, сьогодні це набагато важливіше від поточної роботи.

Козеріг

Сперечатися з керівництвом не варто. Навіть якщо ви впевнені у власній правоті. Завтра краще промовчати й спостерігати за розвитком подій з боку.

Водолій

Ви єдиний, кому сьогодні буде під силу впоратися вантажем проблем. Покажіть все, на що ви здатні, багато хто оцінить ваші старання.

Риби

Завтра зірки рекомендують творчо підійдеш до виконання ваших безпосередніх трудових обов'язків. Результатом ви залишитеся задоволені.