З'явився гороскоп на тиждень, 23-29 вересня / фото zak-kor.net

На тиждень з 23 по 29 вересня планети будуть допомагати не всім знакам Зодіаку, кажуть астрологи.

Про це йдеться в прогнозі на цей період, передає SlovoFraza.

Овен

З понеділка планети приймуть невдале положення, через що стануть випромінювати негативну енергію. Астрологи радять Овнам поберегти сили, тому що тиждень може виявитися виснажливим і непередбачуваним, а в чомусь навіть небезпечним. Також варто частіше відпочивати і не перевтомлюватися на роботі.

Відео дня

Тілець

Для Тільців невдалими днями стануть 25 і 26 вересня. У ці дні зірки й планети увійдуть в потужний дисонанс, наслідки якого відчутні практично у всіх сферах життя. У важкі моменти краще зберігати спокій. У стосунках з оточуючими на цьому тижні буде корисним вміння співпереживати, приходити на допомогу в потрібну хвилину.

Близнюки

Астрологи рекомендують не ділитися планами з оточуючими. Це стосується не тільки ворогів і недоброзичливців, але й друзів, близьких. Також радять Близнюкам підтримувати повний порядок удома. Це дозволить зберігати хороший енергетичний фон і підтримувати удачу у всіх справах.

Рак

Ракам на цьому тижні може не вистачати позитивного настрою, особливо у несприятливі дні — 24 і 26 числа. 23, 24 і 29 вересня, навпаки, стануть вкрай продуктивними днями, наповненими масою сприятливих моментів. Ракам вдасться знайти мотивацію і досягти благополуччя у фінансовій і любовній сферах. В цілому на цьому тижні краще робити якомога більше добра для близьких людей, колег і навіть незнайомців.

Лев

Позитивні енергетичні хвилі будуть живити Левів силою й удачею. Однак вплив деяких важливих планет з понеділка ослабне, тому Левам краще уникати шкідливих фінансових звичок, а також боротися з невпевненістю. Це допоможе їм залишитися на плаву в грошовій сфері, вступити на шлях успіху.

Діва

У Дів очікується не найпростіший тиждень через підвищену втому. Річ у тому, що зірки і планети тимчасово не будуть підживлювати цих людей своєю силою. Саме тому Дівам доведеться правильно розраховувати свій час і енергію. Якщо відпустку взяти неможливо, астрологи радять змінити обстановку.

Читайте такожДень осіннього рівнодення 2019: прогноз астрологів

Терези

Терези будуть дуже щасливі на цьому тижні. Єдине, чого їм може не вистачати, так це мотивації. Представники цього знаку можуть втратити багато можливостей через лінь, апатію та прокрастинацію. Це ідеальний час для творчого зростання, для емоційного струсу, зміни обстановки.

Скорпіон

Скорпіонам на цьому тижні варто частіше проявляти щирість і доброзичливість, підтримувати своїх близьких у важку хвилину. Астрологи радять уникати стереотипного мислення: воно може стати бар'єром на шляху до щасливих стосунків і позбавити Скорпіонів багатьох можливостей. Найбільше Скорпіонам пощастить у вівторок і в суботу.

Стрілець

Краще частіше спілкуватися з друзями і родичами, ділитися емоціями. У фінансовій сфері Стрільцям знадобиться холоднокровність і розважливість. У ці сім днів можна знайти приємні знижки в магазинах, отримати підвищення, знайти нову мотивацію. Віддалить успіх ностальгія і надмірний самоаналіз. Не потрібно шкодувати про минуле і часто віддаватися спогадам. Краще спрямувати свій погляд у майбутнє.

Козеріг

На цьому тижні у Козерогів можуть почастішати негативні думки. У Козерогів з'явиться зайва схильність до самоаналізу і самокопання, що загострить дію таких програм свідомості. Хорошим способом довести собі, що все можливо, стане проста рішучість.

Водолій

Настав час зосередитись на виконанні заповітних бажань. Цілком можливо, що зірки зіштовхнуть Водоліїв з деякими дилемами, які доведеться вирішувати одразу, без зволікання. Астрологи радять зберігати незворушність і вірити в себе. Водоліям краще уникати надмірностей: не витрачати багато грошей, не довіряти малознайомим людям, не сподіватися лише на везіння.

Риби

Перші два дні тижня для Риб будуть позитивними і продуктивними, але навіть у цей час їм варто остерігатися спілкування з брехливими людьми. Спілкування з неприємними людьми стане каталізатором негативних подій. Можливі зради, сварки і конфлікти, конфронтації на рівному місці. Тим не менш харизма Риб посилиться, що стане головною причиною їхнього успіху на любовному і діловому фронті.