У вересні молодик припадає на 28 число / rsute.ru

Наприкінці вересня відбудеться "небезпечний" молодик, адже, за словами астрологів, в цей день будуть діяти "руйнівні" програми.

УНІАН розповість Вам, коли відбудеться молодик у вересні, що можна і не можна робити в цей день, а також як він вплине на знаки Зодіаку.

Молодик у вересні 2019: коли станеться, дата

У вересні 2019 року молодик відбудеться 28 вересня о 21:26. Це явище пройде в знаку Зодіаку Терези, а це означає, що багато хто відкриє в собі творчі сили та здібності, які зможуть принести непоганий дохід.

Читайте такожЯким знакам Зодіаку пощастить у жовтні 2019 - прогноз астрологів

Молодик 28 вересня: що можна і не можна робити - рекомендації астрологів

Зазвичай молодий місяць - час занепаду сил, тому намагайтеся зменшити фізичні навантаження, а стреси звести до мінімуму.

За словами астрологів, у день молодика краще розслабитися, відпочити, наприклад, відвідати масажиста, прийняти ванну з піною й ароматичними маслами, послухати приємну музику.

Також існує низка заборон у цю фазу Місяця: не можна укладати шлюб, позичати гроші, влаштовуватися на нову роботу, планувати хірургічні операції, стригти волосся і нігті, вирушати в далеку подорож, робити великі покупки.

Як молодик у вересні вплине на знаки Зодіаку: гороскоп на 28 вересня

Так, для земних знаків Зодіаку (Тільців, Дів і Козерогів) в цей день важливо зрушитися з мертвої точки, не розпорошуватися на дрібниці. Ці знаки, особливо Діви, можуть розчаруватися, отримавши не той результат, на який вони розраховували. Потрібно бути ініціативнішими.

Вогненні знаки (Овен, Лев, Стрілець) в день молодого місяця будуть вирішувати грошові проблеми. Але будьте обережні: важливо уникати імпульсивності та конфліктів.

Повітряні знаки - Близнюки, Терези, Водолій - попрощаються зі всім зайвим, отримають урок з минулих помилок, позбудуться негативу. Зірки їм обіцяють популярність.

Для водних знаків (Рак, Скорпіон, Риби) активізується везіння. Вони досягнуть успіху в справах, що вимагають зусиль і грошей. Настане прекрасний грошовий період, в коханні також чекає успіх.

Відео: Езотеричні практики