З'явився гороскоп везіння на жовтень 2019 / mynet.com

Гороскоп на жовтень 2019 розповість, яким знакам Зодіаку пощастить у цей період.

За словами астролога Павла Глоби, у другому місяці осені щасливчиками стануть одразу п'ять знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Тілець

Жовтень — ідеальний час для виконання бажань. Мрії Тільців можуть стати дійсністю, але для цього доведеться попрацювати. Астрологи радять не ухилятися від роботи, не перекладати свою відповідальність на чужі плечі й не боятися просити про допомогу. Бажано прислухатися та придивлятися до всього, що відбувається навколо. У жовтні для Тільців може відбуватися багато цікавого.

Відео дня

Рак

У коханні на представників цього знаку можуть чекати великі успіхи. Це стосується не тільки тих, хто поки самотній, але і всіх, у кого є стосунки. У жовтні можна сфокусувати увагу на тих справах, які Раки вважають пріоритетними для себе, але й не забувати про улюблених і близьких людей. Важливо знаходити баланс, не впадаючи у крайності егоїзму або альтруїзму.

Читайте такожГороскоп на 1 жовтня 2019: на які знаки Зодіаку чекають труднощі, а хто буде на хвилі успіху

Діва

Жовтень стане для Дів місяцем сплеску інформації, тому багатьом представникам цього знаку доведеться проявляти більше уваги до деталей. Це ідеальний час для навчання, отримання знань, перевірки їх на практиці. Також у жовтні бажано проявляти більше фізичної активності. Це допоможе Дівам позбутися негативу, виплеснути агресію.

Стрілець

У Стрільців настає ідеальний час для будь-яких справ. Рекомендується почати місяць з генерального прибирання, щоб відновити енергетику в будинку. Можна також зробити перестановку меблів, щоб підняти собі та своїм домочадцям настрій.

Риби

Рибам у жовтні буде набагато простіше адаптуватися до змін навколо. Це ідеальний час для зміни роботи, для нових починань та проектів, для знайомств з людьми, для завершення стосунків і початку нових. Не завадить побути трохи мрійливими, закинути вудку у нових напрямках розвитку, спробувати себе у незвичному амплуа.