Леви в кінці жовтня можуть зіткнутися з необхідністю виплати старих боргів / 10deals.in

Гороскоп 2019 підкаже, кому з представників зодіакального кола фінансова удача посміхнеться вже в кінці поточного місяця.

За прогнозом відомого астролога Павла Глоби три знаки Зодіаку зможуть відчутно покращити своє матеріальне становище вже в останній декаді жовтня, передає "РБК Україна".

Леви

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у жовтні

Відео дня

Леви в кінці жовтня можуть зіткнутися з необхідністю виплати старих боргів. Астролог вважає, що представники знаку не тільки з успіхом закриють старі рахунки, але й відкриють нове джерело фінансового добробуту. Це може бути солідний виграш у лотерею або ж несподіване спадок. Кінець другого місяця осені - час великого багатства і змін у житті Львова.

Козероги

На Козерогів, як і на Львів, гроші можуть раптово впасти прямо з неба - це може бути виграш або щедрий родич. Крім того, представників цього знаку чекають успіхи на роботі. Козерогам варто розраховувати на просування по кар'єрних сходах і вагому прибавку зарплати. Глоба вважає, що отриманий прибуток варто вкладати, тоді вистачить і дітям і онукам.

Водолії

Всі проблеми, які місили на Водоліїв протягом останнього часу, вирішаться ніби за помахом чарівної палички. Водоліям вдасться розрахуватися з боргами або ж виплатити іпотеку. При цьому рішення труднощів станеться несподівано і раптово, і вони буквально відчують, як з плечей падає горезвісна гора.